Μεγάλη μέρα η 8η Απριλίου για το Μανώλη Κονταρό! Μετά από την 3μηνη παραμονή του στην ορθοπεδική κλινική της Χαϊδελβέργης, η οποία προέκυψε μετά την σταθεροποίηση της κατάστασης της υγείας του στον Ευαγγελισμό, ο Μανώλης Κονταρός πήρε εξιτήριο!

Ο γνωστός καλλιτέχνης βρίσκεται πλέον σε οικία της Γερμανικής πόλης,στην οποία θα παραμείνει για περίπου 2 μήνες. Καθημερινά, θα μεταβαίνει στην κλινική για να ακολουθεί πιστά το πρόγραμμα αποκατάστασης και μετά την ολοκλήρωση του αναμένεται η επιστροφή στην Ελλάδα.

Γίνεται αντιληπτό ότι η ψυχολογική κατάσταση του Μανώλη είναι η καλύτερη δυνατή, μετά από αυτήν την ευχάριστη εξέλιξη, που του δίνει την ευκαιρία να αποκοπεί πλέον από την πολύμηνη παραμονή στο νοσοκομειακό περιβάλλον και να συναντήσει πιο άνετα τους αγαπημένους του φίλους, που σπεύδουν να τον συναντήσουν στη Γερμανία! 

Στην τηλεφωνική μας επικοινωνία με τον Μανώλη Κονταρό, για να του μεταφέρουμε τις ευχές όλων μας από την Κρήτη για ταχεία ανάρρωση και επιστροφή στην πατρίδα, μας επιβεβαίωσε την καλή του διάθεση από την εξέλιξη αυτή.

Τι μας είπε ο Μανώλης Κονταρός

\”Αισθάνομαι πολύ καλύτερα, γιατί δυστυχώς ήμουνα σε ένα περιβαλλον που δεν το περίμενα ποτέ ότι θα κάτσω τόσους μήνες. Είμαι πιό αισιόδοξος και πιό δυνατός. Θα παραμείνω περίπου δύο μήνες ακόμη για να συνεχίσω την θεραπεία στο νοσοκομείο. Θέλω να πιστεύω ότι το Καλοκαίρι θα είμαι στην Κρήτη.\”

Ο Μανώλης Κονταρός μέσω του Flashnews.gr απευθυνόμενος σε όλους όσοι η σκέψη, οι ευχές και η αγάπη, τον συντροφεύουν είπε :

 \”Νάναι καλά όλοι, τους ευχαριστώ που ο καθένας με τον τρόπο του, μου δείχνει την αγάπη του. Αυτή η αγάπη είναι το καλύτερο φάρμακο για μένα. Νάχουνε την υγεία τωνε και πιστεύω ότι πολύ σύντομα θαμαι κοντά τους, όπως πριν\”.

Με το καλό και πίσω στην Ελλάδα Μανώλη μας!

 kontaros.gr – Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook