Ολοκληρώθηκε η αξιολόγηση των αποτελεσμάτων του προγράμματος για την μέτρηση της οστικής πυκνότητας με υπερηχογράφημα πτέρνας, που πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Ιεράπετρας, στα Φέρμα, στο Μύρτος, στο Μακρύ Γιαλό, στην Παχειά Άμμο ,το Καβούσι, στις Μάλες και στην Ανατολή, από 11-02-2013 έως 27-02-2013.
Το παραπάνω πρόγραμμα είχε μεγάλη ανταπόκριση και επιτυχία, καθώς εξετάστηκαν περισσότερες από 500 γυναίκες και υλοποιήθηκε δωρεάν από τον Δήμο Ιεράπετρας, στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής, της προστασίας και προαγωγής της υγείας των δημοτών, σε συνεργασία με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγειών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας του οποίου είναι μέλος, με σκοπό την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση της οστεοπόρωσης.
Η αξιολόγηση των αποτελεσμάτων έγινε εθελοντικά από τον ορθοπεδικό κ. Γιάννη Δελημπαλταδάκη. Ο Δήμος Ιεράπετρας, ευχαριστεί τον κ. Δελημπαλταδάκη για τη συνεργασία του στο πρόγραμμα. Η εθελοντική προσφορά του στην αξιολόγηση της μέτρησης των αποτελεσμάτων των 500 γυναικών που συμμετείχαν στο πρόγραμμα, συντέλεσε καθοριστικά στην ολοκλήρωση και την επιτυχία του προγράμματος.
Παρακαλούμε τέλος τις ενδιαφερόμενες να προσέλθουν για να τα παραλάβουν τα αποτελέσματα από το Γραφείο Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας του Δήμου Ιεράπετρας, στη διεύθυνση Ομηρείας 8, 4ος όροφος.
Πληροφορίες στο τηλέφωνο 28423 40342 κ. Κιουρανάκη Σταυρούλα και κ. Χαλκιαδάκη Χρυσούλα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook