Άμεση ήταν η αντίδραση του Α.Ο. Χανιά στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι ποδοσφαιριστές (ΕΔΩ) την Τρίτη (09/04).
Με μια δημοσίευση στην επίσημη σελίδα της χανιώτικης ομάδας στο facebook δίνεται η απάντηση στα όσα αναφέρουν οι παίκτες.
Αναλυτικά:

\”Ο εχθρός τελικά είναι μέσα και κοντά μας, όχι μακρυά και έξω. Σε μία εποχή που η λέξη υπερβολή έχει χάσει τη σημασία της έννοιας της, κάποιοι παίκτες φρόντισαν να την ξαναθυμίσουν. Είναι οι ίδιοι παίκτες που έχουν δύο γεύματα καθημερινά πληρωμένα από την ομάδα, σπίτι που πληρώνεται από την ομάδα, μισθούς πληρωμένους και έναντι για τους τελευταίους μήνες. Σε μία χώρα με 26% ανεργία και την κοινωνία διαλυμένη. Σε ένα πρωτάθλημα που παίκτες ομάδας που είναι σε καλύτερη θέση από εμάς στον βαθμολογικό πίνακα κοιμούνται σε αυτοκίνητα συχνότατα. Όπου παίκτες άλλης ομάδας που βρίσκεται επίσης υψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα εκδίδουν ανακοίνωση ζητώντας σπίτι, φαγητό και να μη διαλυθεί η ομάδα τους. 

Έχετε πάρει προκαταβολές, έχετε πάρει μισθούς, έχετε πάρει έναντι για το 2013, παίρνετε επίσης χαρτζιλίκι που συνήθως δε γράφεται πουθενά? Έχετε τα εισιτήρια σας για αν πηγαίνετε στα σπίτια σας επίσης πληρωμένα από την ομάδα? Σε ένα ποδόσφαιρο διαλυμένο

Η ομάδα είναι 8η στους 11 και αν δεν υπήρχε η εξάδα οι αοχίτες θα έβλεπαν τούρκικα σίριαλ κονσέρβα τις Κυριακές αντί για να έρχονται στο Στάδιο.

Στέλνετε αδιάβαστο τον κόσμο όποτε έρχεται να σας δει στα εντός. Φεύγει και παραμιλάει. Και λέγαμε γιατί??? Ούτε το γήπεδο φταίει, ούτε η κατάρα και καλά! τίποτα! 

Φταίει η συνδικαλιστική, δημοσιουπαλληλική και τουριστική νοοτροπία μερικών που παρασύρουν και τους υπόλοιπους! Η ομάδα έχει ανάγκη από ψυχή και πάθος για να γίνει αυτή η γαμ…νη ευχή τριάντα χρόνων , ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ! Από ανακοινώσεις καλά τα πάτε, το δείξατε και τον Οκτώβρη. ποδοσφαιριστές είστε ρε, όχι η Ζωή Κωνσταντοπούλου!!! 

ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑΑΑΑΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!Τα προβλήματα τα ξέρουμε. Μην ψαχνετε συνεχώς για άλλοθι! Χάνετε το δίκιο σας και όσοι έχετε!\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook