Καμία παράταση για τον έλεγχο των δικύκλων από τα ΚΤΕΟ, δεν είχε δοθεί μέχρι και σήμερα το πρωί από την περιφέρεια Κρήτης.

Παρά το γεγονός πως άλλες περιφέρειες της Χώρας είχαν προνοήσει για να δοθεί παράταση για τον έλεγχο των δικύκλων από τα ΚΤΕΟ, εντούτοις κάτι ανάλογο δεν είχε γίνει από την Περιφέρεια Κρήτης με αποτέλεσμα οι δικυκλιστές που επιχείρησαν να περάσουν από το σχετικό έλεγχο τα μηχανάκια τους, από την προηγούμενη Δεύτερα και μέχρι και σήμερα, να κληθούν να πληρώσουν πρόστιμο, κάτι που θα ήταν δυνατόν να αποφευχθεί, αν οι αρμόδιοι είχαν κάνει την ανάλογη πρόβλεψη.

Σύμφωνα πάντως με τις τελευταίες πληροφορίες του Flashnews.gr που επικοινώνησε με τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Απόστολο Βουλγαράκη, ο περιφερειάρχης Κρήτης κ. Αρναουτάκης θα δώσει σήμερα παράταση για τον σχετικό έλεγχο μέχρι και το τέλος του Απριλίου.

Σε ότι αφορά τα πρόστιμα που έχουν μέχρι και σήμερα επιβληθεί, αν κάποιοι δεν τα έχουν πληρώσει αν και εφόσον δοθεί η παράταση, αυτά, όπως είπε στο Flashnews.gr ο κ. Βουλγαράκης, δεν θα ισχύσουν.

Όσοι όμως τα πλήρωσαν το πιθανότερο είναι να μην μπορούν να πάρουν πίσω τα χρήματα τους.

Εν τω μεταξύ με σχετική του δήλωση για το θέμα ο κ. Κουκιαδάκης αναφερει τα εξής: \’\’Οι άλλες Περιφέρειες δίνουν παράταση στο πρόγραμμα και αυτό είναι παράνομο. Εμείς τροποποιούμε το πρόγραμμα και αυτό είναι νόμιμο. Εκείνοι που δεν πέρασαν τα δίκυκλα τους μπορούν να το κάνουν  όταν γίνουν οι τυπικές ανακοινώσεις.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook