Η Έλενα Παπαρίζου έκανε βραδυνές εξομολογήσεις στον Πέτρο Κωστόπουλο αφού πρώτα χόρεψε ένα τσάμικο.

Για όλα μίλησε η δημοφιλής τραγουδίστρια στην εκπομπή \”Βράδυ\”. Μετά τον χορό με το παραδοσιακό συγκρότημα που βρέθηκε στο πλατό, η Έλενα ξεκίνησε μια ευχάριστη και ειλικρινή κουβέντα.

Από τα πρώτα θέματα που άγγιξε ήταν τα παραπανίσια της κιλά. \”Μετά το θάνατο του πατέρα μου πήρα δύο κιλά. Όταν τέλειωσα τις εμφανίσεις μου στο νυχτερινό κέντρο πήγα για λίγο στη Σουηδία. Ξαφνικά, σε αυτές τις δέκα μέρες δεν με χωρούσε τίποτα! Άρχισα τα check up και ανακαλύπτω ότι έχω θυρεοειδή\”.

\"\"

Για τη γνωριμία της με τον Τόνι, η Έλενα Παπαρίζου άφησε άφωνο τον Πέτρο Κωστόπουλο: \”Εγώ του την έπεσα του Τόνι. Του είπα \”σήμερα θα κοιμηθείς μαζί μου\”. Αυτός δεν έβγαλε μιλιά και με πήρε από το χέρι\”.

Η Έλενα αποκάλυψε πως τρόμαξε πολύ όταν νίκησε στην Eurovision και την πήραν σηκωτή για τη συνέντευξη τύπου, είπε πως έχει φάει χαστούκι από τη μητέρα της όταν την έπιασε με τσιγάρο, δήλωσε πως μαγειρεύει γεμιστά, παστίτσιο και μακαρονάδες, αλλά \”τα νύχια μου δεν τα χαλάω για κανέναν\”.

Για το αν θα έκανε πλαστική η τραγουδίστρια είπε χαρακτηριστικά: \”Ναι θα έκανα πλαστική, όχι δεν έχω κάνει bottox. Θα ήθελα να κάνω ένα mini facelift και μετά να αφήσω τον εαυτό μου να γεράσει\”.

\”Οι περισσότεροι φίλοι μου είναι gay. Πάω συχνά σε gaybar και τα \”χώνω\”, ανέφερε η Έλενα Παπαρίζου σχολιάζοντας και το θέμα της υιοθεσίας από ομοφυλόφιλα ζευγάρια: \”Όταν βλέπουμε ότι υπάρχουν μάνες που δεν είναι ικανές να μεγαλώσουν ένα παιδί, γιατί θα ήταν κακό να μεγαλώνει με δύο συγκλονιστικούς ανθρώπους\”;

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook