Mε τον Αστυνομικό Διευθυντή Περιφέρειας Κρήτης Υποστράτηγο κ. Μανώλη Παραβολιδάκη στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Κρήτης και με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηρακλείου Ταξίαρχο κ. Μιχάλη Καραμαλάκη στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου είχε συναντήσεις αντιπροσωπεία της Παγκρήτιας Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση \”στα πλαίσια των συναντήσεων τέθηκαν υπό συζήτηση θέματα που απασχολούν τα μέλη της Ένωσής μας. Επιπλέον και ενόψει της εφετινής τουριστικής περιόδου συζητήθηκαν θέματα που πρόκειται να απασχολήσουν και δόθηκαν εμπεριστατωμένες προτάσεις, με απώτερο σκοπό την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών εκείνων που θα υποδεχτούν το μεγαλύτερο αριθμό επισκεπτών στο Νησί και με γνώμονα πάντα τη διασφάλιση της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Τόσο ο Γενικός όσο και ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηρακλείου εισάκουσαν όλους τους προβληματισμούς και τις προτάσεις μας.

Τέλος η Ένωσή μας συνεχάρη τον Υποστράτηγο κ. ΠΑΡΑΒΟΛΙΔΑΚΗ και τον Ταξίαρχο κ. ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ για τη παραμονή τους στη θέση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Περιφέρειας Κρήτης και του Αστυνομικού Διευθυντή Ηρακλείου αντίστοιχα.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook