Η Κέιλι Ρεμπέκα Χέιζελ είναι ένα τυπικό βρετανικό κορίτσι που γεννήθηκε στα προάστια του Λονδίνου και πήγε σε ιδιωτικό σχολείο. Στα 16 της αποφάσισε να κάνει μία αλλαγή στην ζωή της και να γίνει κομμώτρια όμως παράλληλα συνέβαινε και μία άλλη αλλαγή. Δύο θηρία μεγάλωναν στο σώμα της και όλοι την κοιτούσαν εκεί.

Τελικώς στα 18 αποφάσισε αντί να νιώθει άσχημα για αυτό το υπέρογκο στήθος, να χάσει κάθε ενοχή και να αρχίσει να το δείχνει ελεύθερα. Έγινε μοντέλο. Ευτυχώς για μας.

\"\"

Όμως δεν έγινε από εκείνα τα μοντέλα που ντρέπονται να δείξουν το στήθος τους. Αυτή αντίθετα το αγαπά, υπερηφανεύεται και –thank god- το δείχνει άφοβα. Όπως εδώ σε αυτήν την ταινία η οποία έχει προταθεί και για όσκαρ μικρού μήκους –ποιότητα όχι βλακείες-. Θα καταλάβεις ποια είναι. Δεν χρειάζονται συστάσεις.

Το τραγικό της ιστορίας είναι ότι το κορίτσι ήθελε να ποζάρει τόπλες στην σελίδα 3 των αγγλικών εφημερίδων. Το είχε όνειρο. Πως άλλος θέλει να γίνει αστροναύτης, άλλος ηθοποιός. Έτσι. Αλλά ο δάσκαλος της, όταν ήταν 18, της είπε να τα παρατήσει γιατί είχε μικρό στήθος. Τυφλός, κομπλεξικός. Το κορίτσι μας όχι μόνο δεν τα παράτησε αλλά τον πέτυχε τον στόχο και μάλιστα έφτασε και πιο ψηλά.

\"\"

\"\"

Τώρα θα πρωταγωνιστήσει σε μία ταινία με τίτλο «Venus & the Sun» η οποία έχει ήδη κυκλοφορήσει για iPhone και iPad.




yupi

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook