Συνέντευξη στο βρετανικό περιοδικό InStyle έδωσε η Τζούλιαν Μουρ, η οποία ποζάρει στο εξώφυλλο του τεύχους Μαΐου. Τη συνέντευξη πήρε ο Τομ Φορντ, σχεδιαστής, σκηνοθέτης της στην ταινία «Α Single Man» και φίλος της (πλέον), με τον οποίο μίλησαν για τη μόδα, για το πώς η 50χρονη ηθοποιός καταφέρνει να μεγαλώνει με χάρη και γιατί λατρεύουν τις 70s τάσεις αυτής της σεζόν. Επιπλεόν, η Τζούλιαν Μουρ μίλησε για τα μυστικά ομορφιάς της αλλά και για το πώς κρατά μακριά από το πρόσωπό της τις ρυτίδες.

\"\"

«Το λέω αυτό σε κάθε νέο άτομο που γνωρίζω. Μείνε μακριά από τον ήλιο. Έχω πολύ ευαίσθητο δέρμα και θα μπορούσε να καταστραφεί. Πάντα φορώ αντιηλιακό και περπατώ στον ίσκιο». Σε ερώτηση για το πότε αισθάνεται πιο σέξι, η ηθοποιός απάντησε γελώντας: «Όταν δεν είμαι κοντά στα παιδιά μου. Τα μητρικά καθήκοντα απομακρύνουν το σεξαπίλ. Το αισθάνομαι ότι είμαι μόνη με τον Bart (Freundlich, o σύζυγός της) ή όταν κάνουμε ένα ταξίδι. Αλλά το να παίρνω τα παιδιά από το σχολείο, να τα πηγαίνω στον οφθαλμίατρο, μετά στο μπάσκετ και μετά σε μία σχολική συναυλία, δεν με κάνει να αισθάνομαι πολύ σέξι! Έτσι ήταν η χτεσινή μου μέρα».

Στη συνέχεια αποκάλυψε την αδυναμία της στις γόβες Manolo Blahnik και Christian Louboutin. Σε ερώτηση σχετική με τον συμπρωταγωνιστή της στο «A Single Man», Κόλιν Φερθ, είπε: «Είναι σαν να βουτάς σε μία πισίνα λέξεων και γέλιου μαζί του».

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook