Δύο νεαροί, απο την Αλβανία και την Βουλγαρία, συνελήφθησαν ως οι δράστες πολλών διαρρήξεων και κλοπών σε επιχειρήσεις και σπίτια στην πόλη των Χανίων.

Συγκεκριμένα, απο την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, εξιχνιάστηκαν επτά περιπτώσεις κλοπών και δύο απόπειρες διαρρήξεων (σε γραφεία, ιατρεία και καταστήματα), οι οποίες διαπράχθηκαν, κατά το χρονικό διάστημα από 28.02/19.03.2013, στα Χανιά.

Ειδικότερα, ύστερα από μεθοδική και εμπεριστατωμένη προανάκριση που διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, προέκυψε ότι οι ανωτέρω αξιόποινες πράξεις διαπράχθηκαν από δύο (2) 21χρονους ημεδαπούς και δύο (2) αλλοδαπούς ηλικίας 22 και 19 ετών υπήκοοι Αλβανίας και Βουλγαρίας, αντίστοιχα, ενώ τα αφαιρεθέντα αντικείμενα τα πωλούσαν έναντι χρηματικής αμοιβής σε άγνωστα άτομα.

Σε έρευνα που έγινε στις οικίες τους, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, διάφορα είδη (ηλεκτρονικοί υπολογιστές, φωτογραφικές μηχανές, ψηφιακός μετρητής αποστάσεων –Lazer-, επτά (7) κινητά τηλέφωνα και διαρρηκτικά εργαλεία).

Η σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες ομοειδείς πράξεις.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook