Μια πρωτότυπη δράση που θα ομορφύνει τον τόπο που ζούμε διοργανώνουν την Κυριακή 14 Απριλίου 2013 ο Σύλλογος Εμπόρων Βιοτεχνών Επαγγελματιών Αρκαλοχωρίου, η Δημοτική Κοινότητα Αρκαλοχωρίου του Δήμου Μινώα Πεδιάδας και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρκαλοχωρίου.
Με τίτλο «Χάρισε το!!! Χρωμάτισέ το!!! Φύτεψε το!!!» οι διοργανωτές συνέλεξαν το προηγούμενο διάστημα τα παλιά ποδήλατα που τους χάρισαν οι δημότες και με κέφι, μεράκι και φαντασία τα έβαψαν σε χαρούμενα χρώματα, μετατρέποντας τα καλάθια τους σε ιδιότυπες…γλάστρες… έτοιμες για φύτευση στους δρόμους και τις πλατείες του Αρκαλοχωρίου.
Στα πλαίσια αυτά την Κυριακή 14 Απριλίου 2013 οι διοργανωτές καλούν δημότες και επισκέπτες από τις 11:00 το πρωί στην Πλατεία Ελευθερίας του Αρκαλοχωρίου για να φυτέψουν όλα τα ποδήλατα που θα βρίσκονται εκεί, καλώντας παράλληλα όσους επιθυμούν να κρατούν και το δικό τους ξεχωριστό λουλούδι.
Οι εθελοντές που θα συνεισφέρουν στη δράση θα έχουν τη δυνατότητα να φυτέψουν λουλούδια, να ποτίσουν, να μεταφέρουν και να στερεώσουν τα ποδήλατα στους κοινόχρηστους χώρους της περιοχής. Όλοι θα ενωθούν σε μια δημιουργική παρέα, γιορτάζοντας την άνοιξη μέσα από τη συμμετοχή, τη συνεργασία και την προσφορά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook