Στον Ανακριτή οδηγήθηκε σήμερα η πρώην υπάλληλος της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας η υπόθεση της οποίας το 2009 είχε προκαλέσει σάλο στην τοπική κοινωνία, όταν αποκαλύφθηκε πως ούσα ταμίας του καταστήματος στον Πύργο του Δ. Γόρτυνας είχε βάλει βαθιά το…χέρι στο μέλι.

Η γυναίκα οδηγήθηκε σήμερα στις ανακριτικές αρχές και υποστήριξε – όπως έκανε από την πρώτη στιγμή που αποκαλύφθηκε η υπόθεση – ότι τα χρήματα τα πήρε για να τα δώσει στον τότε σύντροφο της, ο οποίος είναι επιχειρηματίας και αντιμετώπιζε δυσκολίες.

\’\’Έχουμε στα χέρια μας έγγραφο το οποίο προσκομίσαμε στις αρχές, το οποίο βεβαιώνει πως τα χρήματα κατέληξαν στον συγκεκριμένο άνδρα. Έχει υπογράψει και ο ίδιος το έγγραφο\’\’ τόνισε μιλώντας στο flashnews.gr ο δικηγόρος της υπαλλήλου Γιώργος Στειακάκης.

Η γυναίκα τόνισε στην απολογία της πως έχει εκποιήσει όλη την περιουσία της για να επιστρέψει τα χρήματα και ήδη έχει καταβάλει μέσα από προσημειώσεις και μετρητά περίπου 200 χιλιάδες ευρώ.

Η πρώην υπάλληλος της Παγκρήτιας Τράπεζας αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους: χρηματική εγγύηση 15.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής της.

Να σημειώσουμε πως η πρώην ταμίας δεν υπεξαίρεσε τα χρήματα μέσα σε λίγες ημέρες, αφού μιλάμε για ένα ποσό εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, αλλά χρειάστηκε περισσότερο από ένα χρόνο. Εντύπωση προκαλεί πως η Τράπεζα καθυστέρησε να αποκαλύψει την υπόθεση.
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook