Την Πέμπτη το βράδυ αναχωρούν από την Ιεράπετρα 1.100 χάρτινα κιβώτια που μέσα θα εμπεριέχουν 5 κιλά κηπευτικών α΄ ποιότητας, διαφόρων ειδών για να διανεμηθούν την επόμενη μέρα σε 1.100 οικογένειες, που έχει υποδείξει η οργάνωση \”Το χαμόγελο του παιδιού\”.

Η συμφωνία γι\’ αυτήν την εθελοντική αποστολή έγινε κατά την παραμονή της κινητής ιατρικής μονάδας πριν από λίγες μέρες στην πόλη, με το τοπικό παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού που ανέλαβε και την πρωτοβουλία.

Ο πρόεδρος του τμήματος κ. Μαμαντόπουλος ανέφερε ότι 3 ομάδες παραγωγών είχαν την ευγενική χορηγία των παραπάνω ποσοτήτων, ώστε να δοθούν στις οικογένειες μέσα από 2 κεντρικές αποθήκες που διαθέτει το Χαμόγελο του παιδιού, στο Ίλιον και στο Μαρούσι. Παράλληλα η δράση αυτή θα συνοδευτεί από ένα έντυπο που σκοπό θα έχει την προβολή των τοπικών κηπευτικών αλλά και τη μετάδοση του μηνύματος ότι είναι \”η απάντηση της Ιεράπετρας στην αποψίλωση των υπηρεσιών από την πόλη\” αλλά και ευχές για Καλό Πάσχα.

Επίσης, στο ίδιο έντυπο αναφέρονται οι 3 ομάδες παραγωγών που διέθεσαν τα προϊόντα, η χαρτοβιομηχανία που έκανε δωρεά τα 1.100 χαρτοκιβώτια, το γραφείο μεταφορών που θα τα μεταφέρει δωρεάν αλλά και η εθελοντική προσφορά της εταιρείας που σχεδίασε και εκτύπωσε όλα τα φυλλάδια.

radiolasithi.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook