Σφοδρή επίθεση στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο εξαπολύει η «Αυγή».

Διαβάστε τι λέει:

Είχε δείξει εδώ και καιρό την πολιτική του μουσούδα ο Βενιζέλος. Ανάλογα με το τι οσμίζεται τη στρέφει προς την κατεύθυνση του πολιτικού θηράματος – είτε δεξιά κουρούνα είναι αυτή, είτε αριστερή μπεκάτσα, είτε δημαρίτικος λαγός.

Και σπεύδει δρομαίως με ένστικτο ψηφοθήρα να αρπάξει ό,τι μπορεί, αλλάζοντας όχι μόνο πολιτικές, αλλά και ύφος και ήθος και φάτσα ακόμα.

Ποιο ΠΑΣΟΚ, ποιος σοσιαλισμός και ποια πράσινα άλογα; Ο Βενιζέλος έχει απαλλαγεί από κάτι τέτοια βάρη. Και μαζί με κάτι θεριακλήδες τύπους νέου πασοκικού τύπου, την έχει δει απόλυτος άρχοντας της ζούγκλας. Ούτε μπέσα, ούτε αρχές, ούτε καν σεβασμός στους κανόνες του κυνηγιού. Όποιον πάρει ο χάρος με γέρας την εξουσία. Και όχι για το κόμμα, που πάει και πίσω δεν γυρνάει, αλλά για την αφεντιά του.

Τις τελευταίες μέρες όμως έχει ξεπεράσει τον εαυτό του. Κανονικό πολιτικό ζώο – σαρκοβόρο. Που δεν διστάζει να χώνει τα δόντια του σε ό,τι θεωρεί τροφή ή απειλή. Η απουσία αρχών γίνεται μπροστά στα μάτια μας τυχοδιωκτισμός, η απουσία ήθους ανηθικότητα και η απουσία σεβασμού στον άλλο ανθρωποφαγία. Με αποτέλεσμα να επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά η αρχέγονη σχέση της λαιμαργίας για εξουσία με την ετοιμότητα για ανθρωποθυσίες.

Ο Βενιζέλος βρίζει, λέει ό,τι του κατέβει, δαγκώνει πρώην συντρόφους του, συκοφαντεί την Αριστερά ότι χορεύει βαλς με τους φασίστες, ασχημονεί εις βάρος γυναικών, επιδεικνύει τη φαλλική του μαγκιά, σαρκάζει, γρυλλίζει και ογκανίζει ενώπιον της κοινής γνώμης – ο άρχων των Μνημονίων σε όλο του το μεγαλείο. Ο καθηγητής, ο ανανεωτής του ΠΑΣΟΚ, ο σωτήρας μας, ο πωλών της μετρητοίς μια εικόνα εθνικής υπευθυνότητας, ξεγυμνώνεται αυτοβούλως – και τρομάζει το πανελλήνιο με το εξουσιαστικό τρίχωμα κάτω από την εθνική του κουστουμιά: Ρε παιδιά, ο Βενιζέλος είναι αυτός; Μάλιστα, κυρίες και κύριοι, ο Βενιζέλος είναι αυτός!

Θα μπορούσες να του πεις να προσέχει λίγο περισσότερο, γιατί δεν είναι όλοι και κυρίως όλες για τα δόντια του. Αλλά πιο πιθανό είναι να σου δαγκώσει το χέρι παρά να σε ακούσει. Θα κάνει συνεπώς κι αυτός το θηρευτικό του κύκλο, θα φάει όση εξουσία φάει και θα τον φάει τελικά η μαρμάγκα. Μέχρι τότε καλά θα κάνουν όλοι να φυλάγονται από τα δόντια του…

nocomments.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook