Οι εκδόσεις Οσελότος, και το βιβλιοπωλείο \”Δοκιμάκης \” διοργανώνουν σήμερα Παρασκευή 12 Απριλίου 2013, στις 20.30 στο χώρο του βιβλιοπωλείου ( Καντανολέων 4, Ηράκλειο) την παρουσίαση του νέου βιβλίου του Μιχάλη Τζανάκη : \” 5.13\’ Ακριβώς \”

Για το βιβλίο και με τον συγγραφέα θα μιλήσουν οι :

Ρένα Παπαδάκη – Δ/ντρια της Έρα Ηρακλείου
Μαρία Αγγελιδάκη – Φιλόλογος

Λίγα λόγια για το βιβλίο :

Ο φυσιολογικός θάνατος της γιαγιάς ανοίγει ένα \”ξεχασμένο\” μπαούλο, μέσα στο οποίο βρίσκονται στριμωγμένοι άνθρωποι, ήρωες, αισθήματα, Ιστορία.

Το άνοιγμα αυτού του μικρού μπαούλου θα μετατρέψει τη βραδιά ενός τριαντάρη σ έναν καταιγισμό συναισθημάτων, συγκινήσεων και αποκαλύψεων, που αρχίζουν από ένα \”λάθος\” έγκλημα πάθους στα χιονισμένα Λευκά Όρη, θα συνεχίσουν στον κάμπο της Μεσσαράς και στη Σμύρνη του 22, θα περάσουν διά πυρός και σιδήρου από τη μεταξική Ελλάδα και τη γερμανική θηριωδία, για να κατασταλάξουν σ ένα εργένικο δωμάτιο, μέσα σ ένα αντικείμενο που μυρίζει πάνω από έναν αιώνα ελληνικής ιστορίας.

Μιχάλης Τζανάκης

Ο Μιχάλης Τζανάκης κατάγεται από την Πόμπια Ηρακλείου.Γεννήθηκε, ζει και εργάζεται στο Ηράκλειο Κρήτης.Σπούδασε φιλολογία στο πανεπιστήμιο Κρήτης και είανι παντρεμένος με τρία παιδιά.

Αρθρογραφεί τακτικά στην εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ και ΤΟ ΧΩΝΙ , ενώ κάνει ραδιοφωνικές παραγωγές στην ΕΡΑ Ηρακλείου.Είναι ενεργό μέλος της Action Aid Hellas.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook