Το Επιμελητήριο Ρεθύμνης ανακοινώνει στα μέλη του ότι οι Διοικήσεις των Επιμελητηρίων της Κρήτης αποφάσισαν την από κοινού συμμετοχή τους σε δυο σημαντικές Διεθνείς Εκθέσεις με στόχο την τόνωση της εξωστρέφειας των Κρητικών επιχειρήσεων.

Ειδικότερα, τα Επιμελητήρια Ηρακλείου, Χανίων, Ρεθύμνου και Λασιθίου πρόκειται να συμμετάσχουν στις παρακάτω δυο Διεθνείς Εκθέσεις που θα πραγματοποιηθούν στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων:

1.- Δομικών υλικών «Big 5 Show» H Έκθεση θα πραγματοποιηθεί από 25 έως 28 Νοεμβρίου- 2013 και καλύπτει τους κλάδους οικοδομών – κατασκευών, ύδρευσης, περιβάλλοντος, ψύξης, κλιματισμού, καθαρισμού, συντήρησης, γυαλιού, μέταλλου, ειδών μπάνιου, κεραμικών, πετρωμάτων – μαρμάρων και βαριών μηχανημάτων.
Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση μπορείτε να δείτε στη διεύθυνση: http://www.thebig5.ae

2.- Επίπλωσης & Εξοπλισμού Ξενοδοχειακών Μονάδων & Εστιατόριων «Hotel Show». Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από 28 έως 30 Σεπτεμβρίου 2013. Περιλαμβάνει τους τομείς Interiors & Design (έπιπλα, διακοσμητικά είδη), Operating Equipment & Supplies (εξοπλισμός τροφίμων – ποτών, Security – Technology και Outdoor & Resort Experience με έπιπλα & είδη διακόσμησης εξωτερικών χώρων και προϊόντα Spa, Eco-smart & Sustainability products & technologies, Hospitality Event Services και Hospitality Luxury Brands.

Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση μπορείτε να δείτε στη διεύθυνση: http://www.thehotelshow.com

Το Επιμελητήριο Ρεθύμνης προτίθεται να επιχορηγήσει με ποσοστό περίπου 40% τα έξοδα εκμίσθωσης βασικού περιπτέρου για τη συμμετοχή των επιχειρήσεων – μελών του που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν σε μία από τις δύο Εκθέσεις. Το τελικό ποσοστό επιχορήγησης θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των συμμετοχών.

Δηλώσεις συμμετοχής ενδιαφερομένων επιχειρήσεων και για τις δύο Εκθέσεις υποβάλλονται μέχρι 30 Απριλίου 2013.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες του Ν. Ρεθύμνης μπορούν να επικοινωνούν με το Επιμελητήριο Ρεθύμνης, υπεύθυνος κ. Θ. Τσαούλης, τηλ: 28310 57330, e-mail: [email protected]

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook