Συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες χθες, στο δ.δ. Αρκαλοχωρίου, του Δήμου Μινώα, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρκαλοχωρίου  και  του Τ.Α.Ε. Ηρακλείου, 35χρονος αλλοδαπός για κλοπή και 38χρονη ημεδαπή για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, στο Αστυνομικό Τμήμα Αρκαλοχωρίου περιήλθε η πληροφορία ότι 35χρονος αλλοδαπός πρωινές ώρες της 07-04-2011 αφαίρεσε από αμπέλι 33χρονου ημεδαπού,  από αγροτική περιοχή, του δ.δ. Ρουσοχωρίων, του Δήμου Μινώα Πεδιάδας γαλβανισμένους σωλήνες.

Σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε πρωινές ώρες  χθες (08-04-2011), από Αστυνομικούς της παραπάνω Υπηρεσίας και του Τ.Α.Ε. Ηρακλείου, στην κατοικία  του 35χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Τρία [3]  ελαιοραβδιστικά μηχανήματα,  

Έξι  [6] βέργες  ελαιοραβδιστικών διαφόρων κατασκευαστών

Δύο [2] μοτέρ  

Ένα [1]  ηλεκτρικό αλυσοπρίονο,

Ένα [1]  αλυσοπρίονο μάρκας HUSQVARNA  

Ένας [1]  ηλεκτρικός τροχός,

Ένα [1] ηλεκτρικό τρυπάνι  και των οποίων την κατοχή  δεν μπόρεσε  να δικαιολογήσει.   

Από την  διενεργηθείσα προανάκριση διαπιστώθηκε ότι ο 35χρονος αλλοδαπός  την 07-04-2011 και ώρα 10:00΄ από την αγροτική περιοχή του δ.δ. Ρουσοχωρίων, του Δήμου Μινώα Πεδιάδας αφαίρεσε από το αμπέλι του ανωτέρω παθόντα [380] σιδερένιους στύλους, αξίας [500] € και [55] γαλβανισμένες σωλήνες, αξίας [450] €. Ακολούθως με το Ι.Χ.Φ. αυτ/το του μετέφερε σε μάντρα παλαιών σιδήρων και μετάλλων (σκραπ), ιδιοκτησίας  δύο ημεδαπών, ηλικίας 40 και 33 ετών και πούλησε τους πενήντα πέντε [55] γαλβανισμένους σωλήνες αντί του ποσού των [51,20] € για τους οποίους εκδόθηκε σχετικό δελτίο ποσοτικής παραλαβής και τιμολόγιο αγοράς αγαθών υπογεγραμμένο για την πώληση από τον ίδιο και την 38χρονη ημεδαπή, σύζυγό ενός εκ των ιδιοκτητών της επιχείρησης για την αγορά των.  

Αναζητούνται οι δύο ημεδαποί, ιδιοκτήτες της επιχείρησης, για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

Προανάκριση συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Αρκαλοχωρίου.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook