Υπάρχουν μερικοί τρόποι που θα σας βοηθήσουν να κρύψετε την κυτταρίτιδα καθώς και να ακολουθήσετε ένα εύκολο πρόγραμμα για να τη μειώσετε. Αρχίστε από σήμερα!

Συνδυάστε τα παρακάτω tips για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα:

Το μαυρισμένο δέρμα καμουφλάρει την κυτταρίτιδα με αποτέλεσμα να μην είναι τόσο ορατή. Κάντε ένα spray tan μιας και είναι λίγο νωρίς για ηλιοθεραπεία, για να είσαστε προετοιμασμένες για τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού.

Για τις βραδινές σας εξόδους απλώστε ένα bronzer σώματος με πέρλες ή glitter. Το προϊόν αυτό κάνει το δέρμα να λάμπει με αποτέλεσμα να μη είναι τόσο ευδιάκριτη η κυτταρίτιδα και τα πόδια σας να φαίνονται πιο σέξι.

Κάντε ασκήσεις γυμναστικής που επικεντρώνονται στα πόδια και ειδικά στους γοφούς και μηρούς. Ακόμα και αν τεμπελιάζατε όλο το χειμώνα έχετε λίγο χρόνο στη διάθεση σας για να σμιλέψετε τους μύες εκεί που είναι επίμονη η κυτταρίτιδα.

Κάντε καλή απολέπιση και μασάζ σώματος στο μπάνιο, χρησιμοποιώντας μια σκληρή λούφα. Κάντε κυκλικές κινήσεις πιέζοντας περισσότερο από κάτω προς τα πάνω.

Επιμείνετε στα επίμαχα σημεία για να αυξήσετε την κυκλοφορία του αίματος και να βοηθήσετε το σώμα σας να λιώσει την κυτταρίτιδα.

Πάρτε ένα προϊόν κατά της κυτταρίτιδας και εφαρμόστε το καθημερινά, δυο φορές την ημέρα, κάνοντας πολύ καλό μασάζ.

Ενυδατώστε καθημερινά το δέρμα. Όσο χαμηλά είναι τα επίπεδα του κολλαγόνου και της ελαστίνης στο δέρμα τόσο περισσότερο επιδεινώνεται η κυτταρίτιδα. Αυτό κυρίως οφείλεται στη γήρανση, στις βλαβερές ακτίνες του ήλιου, στη κακή διατροφή καθώς και στη φτωχή περιποίηση του δέρματος.

Επιλέξτε κρέμες ή οργανικά λάδια σώματος για την ενυδάτωση του δέρματος, όσο μπορείτε αποφύγετε την άμεση επαφή με τον ήλιο και ποτέ μα ποτέ να μην ξεχνάτε το αντηλιακό σας.

Πιείτε πολύ νερό κατά τη διάρκεια της ημέρας και εντάξτε στην καθημερινή σας διατροφή αντιοξειδωτικά τρόφιμα, λαχανικά, φρούτα και φυσικούς χυμούς. Αποφύγετε τα γλυκά, τα αναψυκτικά, όσο μπορείτε μειώστε τη ζάχαρη στη καθημερινή σας διατροφή.

jenny.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook