Το medicaltime.gr και η Βluebird Airways πραγματοποιούν το πρώτο βιωματικό-εκπαιδευτικό σεμινάριο κατά του φόβου των αεροπορικών πτήσεων σε συνεργασία με το Κέντρο Ψυχοφυσικής Εκπαίδευσης Νευροανάδραση.

Στα πλαίσια της ολοκλήρωσης των αρχικών εκπαιδεύσεων ιπτάμενων και πληρωμάτων καμπίνας της Βluebird Airways, θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο, σε συνεργασία με το πρώτο και μοναδικό Portal Υγείας της Κρήτης, www.medicaltime.gr, στην μεγάλη αίθουσα του αερολιμένα Ηρακλείου, το Σάββατο 13/4/2013 στις 12.00 το μεσημέρι.

\”Εκτός των ιπτάμενων, των πληρωμάτων καμπίνας και του προσωπικού εδάφους της εταιρίας μας, η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό, για να παρακολουθήσει την επιστημονική διάλεξη του ιατρού Ψυχολόγου, Ειδικού Νευροεπιστήμονα κ. Μάριου Σεβρισαριανού, επιστημονικού συνεργάτη του www.medicaltime.gr, με θέμα \”Φοβίες για τα αεροπλάνα, κρίσεις εν ωρα πτήσεων και πως τις καταπολεμάμε\” .

Ευχαριστούμε θερμά τον Ιατρό Ψυχολόγο κ. Μάριο Σεβρισαριανό, το www.medicaltime.gr και την Υ.Π.Α. του αερολιμένα \”Ν. Καζαντζάκης\” για την στήριξη και συνεργασία τους.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook