Όταν ο άνδρας της Laura Vikmanis την εγκατέλειψε και έφυγε με μια αρκετά χρόνια μικρότερή της κοπέλα, η 39χρονη ήξερε ότι δεν έπρεπε να κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια. Οι δυο έφηβες κόρες της μεγάλωναν πολύ γρήγορα και έτσι η Laura έπρεπε να βρει κάτι για να περνάει τον ελεύθερο χρόνο της.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα της ομάδας Cincinnati Bengals και τη στιγμή που ο διαιτητής είχε σφυρίξει το ημίχρονο, στο γήπεδο εμφανίστηκαν νεαρά κορίτσια που χόρευαν, έκαναν άλματα στον αέρα, στριφογύριζαν δεξιά και αριστερά, και τότε η αδερφή της είχε μια απίστευτη ιδέα!

\"\"Σήμερα, τρία χρόνια μετά και στην ηλικία των 42 ετών, η Laura είναι πλέον μέλος της ομάδας Ben Gal, και η μεγαλύτερη σε ηλικία cheerleader στα αμερικανικά γήπεδα. Μάλιστα, ένα από τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά στούντιο του Hollywood, έχει ήδη αγοράσει τα δικαιώματα για να κάνει τη ζωή της… ταινία!

Η Laura πήγε από την πρώτη κιόλας στιγμή να περάσει από οντισιόν για να βρεθεί στην ομάδα, όμως την απέρριψαν, αφού όπως είπε ήταν αρκετά φοβισμένη που θα ανταγωνιζόταν εκατοντάδες κορίτσια 20 χρόνια μικρότερά της. Την επόμενη χρονιά βέβαια επέστρεψε, και αυτή φορά είχε προετοιμαστεί τόσο που κατάφερε να μπει στην ομάδα.

Η ζωή της πλέον έχει αλλάξει, η 42χρονη γυναίκα παραλληλίζει την εκπαίδευση των cheerleader με εκείνη των πεζοναυτών, ενώ διαθέτει σώμα που θα ζήλευαν πολλές μικρότερές της. Το σενάριο της ταινίας που ετοιμάζει η New Line Cinema θα έχει την υπογραφή των Emily Cook και Kathy Greenberg, των ανθρώπων που κρύβονται πίσω από τις ταινίες Gnomeo & Juliet και Ratatouille.

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook