Σε σταθερή αλλά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται για δεύτερη ημέρα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων ο 60χρονος εργαζόμενος της ΔΕΔΙΣΑ που τραυματίστηκε ύστερα από πτώση από το απορριματοφόρο όχημα της επιχείρησης (δείτε εδώ).

Ο 60χρονος άντρας, ο οποίος χθες υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, αναμένεται το Σάββατο να υποβληθεί σε αξονική εξέταση.

Συνάδελφοι και αγαπημένοι του άνθρωποι είναι στο πλευρό του ενώ ο πρόεδρος της ΔΕΔΙΣΑ κ. Καστρινάκης, μετά και από σχετική ενημέρωση που έλαβε από τους γιατρούς, δήλωσε στο flashnews.gr την αισιοδοξία ότι ο 60χρονος θα ξεπεράσει τον κίνδυνο.

Εν τω μεταξύ σε εξέλιξη ειναι οι έρευνες του Λιμεναρχείου Χανίων για τις συνθήκες του ατυχήματος. Το όχημα από το οποίο έπεσε ο 60χρονος αφού ελέχθηκε από εμπειρογνώμονα επανήλθε στη ΔΕΔΙΣΑ για χρήση.

Υπενθυμίζεται ότι το ατύχημα σημειώθηκε στις 9 το πρωί της Πέμπτης στην Παλιά Πόλη των Χανίων μπροστά από το Αρσενάλι όταν ο 60χρονος έπεσε, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, από το απορριματοφόρο όχημα με συνέπεια να τραυματιστεί στο κεφάλι.

Συνάδελφοι του 60χρονου που ήταν παρόντες στο συμβάν είδαν τον άτυχο άντρα στην ουσία να καταρρέει από το όχημα χωρίς να αντιδρά καθόλου για να προστατευτεί από την πτώση.

Για το λόγο αυτό εξετάζεται μήπως ο 60χρονος πριν την πτώση, αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα στην υγεία του, ωστόσο οι γιατροί δεν είναι σε θέση να αποφανθούν για κάτι τέτοιο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook