Λίγες ημέρες πριν την επίσημη παρουσίαση της νέας Ghibli, η Μaserati έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες του μοντέλου και ορισμένα από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του.

Η νέα Maserati Ghibli θα παρουσιαστεί επίσημα τις επόμενες ημέρες στη έκθεση της Σαγκάης, διαθέτοντας πιο σπορ χαρακτηριστικά σε σύγκριση με τη μεγαλύτερη Quattroporte.

Ειδικότερα, η εταιρεία αναφέρει ότι το νέο μοντέλο στοχεύει στο κοινό που αναζητά ένα πολυτελές αυτοκίνητο με επιδόσεις και σπορ οδική συμπεριφορά.

Σε επίπεδο σχεδίασης, η Ghibli φαίνεται αρκετά δυναμική έχοντας δεχτεί στοιχεία από την Quattroporte.

Από τη φωτογραφία του εσωτερικού ξεχωρίζουν η μεγάλη κεντρική οθόνη και το αναλογικό ρολόι στο επάνω μέρος του ταμπλό, όπως επίσης και οι πολλές δερμάτινες επιφάνειες.

\"\"

Όσον αφορά στα μηχανικά σύνολα της νέας Ghibli, για πρώτη φορά στη ιστορία της Maserati, θα είναι διαθέσιμος ένας πετρελαιοκινητήρας V6 3 λίτρων (με άγνωστη ιπποδύναμη έως τώρα) και ένας βενζινοκινητήρας ίδιας χωρητικότητας με απόδοση που θα φτάνει στους 410 ίππους.

Και τα δύο μηχανικά σύνολα θα συνδυάζονται με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων.

Τέλος, η «μικρή» Maserati θα διατίθεται σε πισωκίνητη και τετρακίνητη έκδοση, με τους υπεύθυνους της εταιρείας να στοχεύουν σε 50.000 πωλήσεις το χρόνο.

\"\"

\"\"

autotriti.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook