Αναμφισβήτητα, οι φορητοί υπολογιστές είναι η πρώτη επιλογή για έναν υποψήφιο χρήστη, εντούτοις υπάρχει ακόμα χώρος – και μάλιστα αρκετός – για τους επιτραπέζιους / σταθερούς υπολογιστές, όπως σε απαιτητικά περιβάλλοντα εργασίας, από επαγγελματικά και ερασιτεχνικά, και, βέβαια, το περιβάλλον υψηλών προδιαγραφών ενός σκληροπυρηνικού χρήστη.

\"\"

Σημαντικό, φυσικά, ρόλο στην απόδοση ενός επιτραπέζιου υπολογιστή έχει η οθόνη. Επίσης, σημαντικό στοιχείο, ιδιαίτερα στις μέρες μας, η κατανάλωση ενέργειας μιας οθόνης, κοινώς το ηλεκτρικό ρεύμα που χρειάζεται για να λειτουργήσει. Η Philips, μέσω της εταιρείας MMD, φέρνει ευχάριστα νέα παρουσιάζοντας τα νέα μοντέλα οθονών γραφείου 24 ιντσών, με αναλογία 16:10 και τεχνολογία «PowerSensor» που μειώνει την κατανάλωση ενέργειας έως και 80%. Με οικολογικό σχεδιασμό, οι οθόνες 24 ιντσών τελευταίας γενιάς προσφέρουν εκθαμβωτική απόδοση, με εξαιρετική αντίθεση, κορεσμό χρωμάτων και ευκρίνεια εικόνας.

\"\"

Διαθέσιμες σε τρία μοντέλα, με επιλογή ανάμεσα σε δύο χρώματα, ασημί και μαύρο, οι οθόνες έχουν σχεδιαστεί για να συμβάλλουν στην προστασία του οικοσυστήματός μας. Η τεχνολογία PowerSensor χαμηλώνει αυτόματα τη φωτεινότητα της οθόνης, όταν ο χρήστης απομακρύνεται από τη θέση του, γεγονός που μειώνει τον λογαριασμό κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος έως και 80%, ενώ παράλληλα επιμηκύνεται και η διάρκεια ζωής της συσκευής. Επιπλέον, οι οθόνες χρησιμοποιούν 25% ανακυκλωμένα υλικά και είναι απαλλαγμένες από επιβλαβή υλικά (όπως PVC-BFR).

Εμπειρία θέασης σε αναλογία 16:10

Σε συνδυασμό με τα οικολογικά χαρακτηριστικά τους, οι οθόνες LED της Philips προσφέρουν μια εξαιρετική εμπειρία θέασης, επιτρέποντας στους χρήστες να εργάζονται, αλλά και να παίζουν χωρίς κούραση για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Βασική καινοτομία των οθονών είναι η διάταξη – αναλογία 16:10 (16 προς 10), που σημαίνει με απλά λόγια ότι στο ίδιο μέγεθος οθόνης οι χρήστες έχουν περισσότερο διαθέσιμο χώρο προβολής.

\"\"

Παράλληλα, τα Philips «Smarts» εξασφαλίζουν την καλύτερη δυνατή απόδοση και παραγωγικότητα για τους χρήστες: «SmartImage» προεπιλογές για τη βελτιστοποίηση του τρόπου απεικόνισης ανάλογα με τον τύπο εφαρμογής, «SmartControl» για εύκολη ρύθμιση, «SmartContrast» για την ενίσχυση της αντίθεσης. Όσοι μάλιστα χρησιμοποιούν τα προγράμματα του Office, θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα τα επιπλέον εργονομικά χαρακτηριστικά των μοντέλων «Β-line» και «Ρ-line», καθώς η βάση «SmartErgoBase» χαμηλώνει το ύψος της οθόνης στο επίπεδο του γραφείου, δημιουργώντας μια άνετη γωνία θέασης. Επίσης, η βάση φροντίζει τα καλώδια να είναι τακτοποιημένα, μειώνοντας την ακαταστασία στην επιφάνεια εργασίας.

Ταχύτητα και συνδεσιμότητα

Στις σύγχρονες εφαρμογές η ταχύτητα είναι εξαιρετικά σημαντική και οι χρήστες επιθυμούν μια οθόνη που θα ακολουθεί τους χειρισμούς τους, χωρίς καθυστερήσεις. Με τη θύρα «DisplayPort», υποστηρίζονται καλώδια έως και 15 μέτρων, προσφέροντας υψηλή μεταφορά δεδομένων της τάξεως των 10,8 Gigabit ανά δευτερόλεπτο, αποδίδοντας έτσι ταχεία απεικόνιση και ανανέωση χωρίς υστερήσεις. Οι οθόνες 24 ιντσών των σειρών Β-line και P-line διαθέτουν επιπλέον USB 2.0 «πολύπριζο» (hub) με τέσσερις θύρες για εύκολη σύνδεση με ποικίλες συσκευές.

\"\"

Οι οθόνες Philips LED 24 ιντσών είναι διαθέσιμες στα καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών στα παρακάτω μοντέλα:

–  240P4QPYNS/00 ασημί χρώμα: 339 ευρώ με ΦΠΑ

–  240P4QPYNB/00 μαύρο χρώμα: 339 ευρώ με ΦΠΑ

–  240B4LPYNS/00 ασημί χρώμα: 299 ευρώ με ΦΠΑ

–  240B4LPYNB/00 μαύρο χρώμα: 299 ευρώ με ΦΠΑ

–  240S4LPSB/00 μαύρο χρώμα: 299 ευρώ με ΦΠΑ

–  240S4LPMS/00 ασημί χρώμα με προσαρμογή ύψους: 329 ευρώ με ΦΠΑ

Τεχνικά χαρακτηριστικά

\"\"

zougla.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook