Γνωστός ηθοποιός μιλά για την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής του και αποκαλύπτει το πρόβλημα που αντιμετώπισε με το αλκοόλ.

Ο Χαλίτ Εργκέντς, ο οποίος υποδύεται τον «Σουλεϊμάν τον Μεγαλοπρεπή», πριν από αρκετά χρόνια είχε πάει στην Αμερική για να κυνηγήσει το όνειρό του, αλλά εκεί γνώρισε μόνο την αποτυχία.

«Όταν πήγα στην Αμερική, ήμουν ήδη 30 ετών. Από την επαφή μου με τον κόσμο εκεί ήταν φανερό ότι δεν είχαμε σημείο επαφής, δεν είχαμε κοινή ιστορία, ούτε γελούσαμε με τα ίδια αστεία» λέει και προσθέτει πως τότε:

«Αποφάσισα να αλλάξω επάγγελμα. Άρχισα να κοιτάζω για σχολές μαγειρικής και φυσιοθεραπείας. Υπήρχαν κάποια πανεπιστήμια που παρείχαν τέτοια εκπαίδευση».

Ο Τούρκος ηθοποιός δεν δίστασε να αποκαλύψει:

«Ήταν ακριβώς τη στιγμή που ήρθε προσφορά για δουλειά από την Τουρκία. Μου τελείωναν τα χρήματα και ήμουν σε απόγνωση. Για μένα ήταν σχεδόν τραγικό να παίζω σε παιδικό θέατρο και από την άλλη να κάνω τον μπάρμαν στο φουαγιέ ενός μουσικού θεάτρου. Στα διαλείμματα του μιούζικαλ “ο Βασιλιάς των Λιονταριών” έπινα ακατάπαυστα. Ήταν αξιοθρήνητη η κατάστασή μου. Ανέβαινα στη σκηνή μεθυσμένος».

TV Menu-zougla.gr/Τέλης Αλεξανδρόπουλος

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook