Να τελειώνει γρήγορα με την υπόθεση της παραμονής στην κατηγορία θέλει ο Πλατανιάς στη Βέροια σύμφωνα με τον Άγγελο Αναστασιάδη.
Ο 60χρονος προπονητής της χανιώτικης ομάδας σε δηλώσεις του στη Nova χαρακτήρισε πολύ σημαντικό το παιχνίδι με τη \”Βασίλισσα του Βορρά\” και έθεσε ως στόχο της ομάδας του τη νίκη.
Αναλυτικά: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Εμένα δεν με νοιάζει τι θα κάνουν οι άλλοι αλλά τι θα κάνει η ομάδα μου. Ο αντίπαλος δεν έχει άλλο στόχο από τη νίκη αλλά και εμείς πρέπει να τελειώσουμε γρήγορα το θέμα της παραμονής γιατί έτσι όπως είναι η βαθμολογία κανείς δεν είναι σίγουρος. Προετοιμαζόμαστε όσο καλύτερα γίνεται και θα δούμε στο τέλος».
Για την ανάγκη για βαθμούς που έχει και η Βέροια: «Η Βέροια θα κάνει αυτό που πρέπει να κάνει και εμείς θα κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε. Τα πράγματα είναι απλά και αυτό που έχει σημασία είναι να είμαστε καλά προετοιμασμένοι. Πρέπει να κερδίσουμε και αυτό θα κάνουμε».
Για τις απουσίες της ομάδας του: «Έχουμε συνηθίσει να ζούμε με αυτό. Από την μέρα που ήρθα δεν έχει υπάρξει φορά που να έχω στη διάθεσή μου όλους τους παίκτες αλλά το καλό είναι ότι έχουμε αρκετούς ικανούς παίκτες».

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook