Αν και τραυματίας ο αρχηγός του Γρανίτη Καστρινάκης κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα του σε σπουδαία νίκη παραμονής απέναντι στον Πανακρωτηριακό.
Με δικό του γκολ στο 90\’ \”γράφτηκε\” η… ιστορία της αναμέτρησης στους Αγίους Αποστόλους, με τους γηπεδούχους να είναι μια… ανάσα από την παραμονή τους στην Α\’ ΕΠΣΧ.
\”Διπλό\” σωτηρίας πήρε και ο Ηρακλής Νεροκουρου \”ρίχνοντας\” και μαθηματικά στη Β\’ ΕΠΣΧ τον ιστορικό Κρητικό Αστέρα. Οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με 3-0 στη Μοναχή Ελιά με δυο γκολ του Σταθάκη (40\’ και 60\’) -που είχε και δοκάρι- και ένα του Τοντινίδη (75\’).

Με πρωταγωνιστή και σκόρερ των δυο τερμάτων τον Μπολάνη ο Α.Ο. Περιβολίων πήρε την εκτός έδρας νίκη επί της Α.Ε. Κυδωνίας με 2-1, με την οποία \”σφράγισε\” και μαθηματικά την παραμονή του, σε αντίθεση με την ομάδα της Δημοτικής Ενότητας Μουσούρων που βρίσκεται αντιμέτωπη με τον υποβιβασμό.

Συναρπαστικό παιχνίδι με ανατροπές έγινε στο Κολυμβάρι, όπου η Σπάθα κέρδισε με 4-3 τη Δόξα Παχιανών. Στο 5\’ ο Στυλιανάκης και στο 40\’ ο Λούκα είχαν δώσει δυο φορές προβάδισμα στο ημίχρονο στους φιλοξενούμενους, με τους \”πράσινους\” να \”απαντάνε\” ισάριθμες φορές με τους Μοσχανάκη (12\’) και Θεοδωρογλάκη (45\’). Στο 60\’ ο Μοσχανάκης πέτυχε το 3-2, για να ισοφαρίσει στο 70\’ ο Μανιαδάκης. Τη νίκη στους γηπεδούχους χάρισε στο 83\’ ο Αγγελάκης. Η Σπάθα έκανε λόγο για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του προπονητή της ομάδας Παίδων της Δόξας Νίκου Θεμελή κατά τη διάρκεια του αγώνα των πρώτων ομάδων, αφού υποστηρίζει ότι εξύβριζε ποδοσφαιριστή του συλλόγου του Κολυμβαρίου.

Η βαθμολογία (σε 16 αγώνες)
1.Σπάθα 28
2.Α.Ο. Περιβολίων 27
3.Πανακρωτηριακός 26
4. Κεραμειά* 24
5.Δόξα Παχιανών 23
6.Αστέρας Μανολιόπουλου* 21
-.Γρανίτης 21
-.Ηρακλής Νεροκούρου 21
—————————————–
9.Α.Ε. Κυδωνίας 16
10.Κρ. Αστέρας 10

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook