Ο ΟΦΗ διατήρησε την διαφορά των 6 πόντων από τον πρώτο γύρο και με την ήττα με 73-72 στον Βόλο από τη Νίκη εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή του στην Α2.

14 πόντοι μόλις στην 1η περίοδο!

Ο ΟΦΗ δεν ξεκίνησε καλά στην 1η περίοδο και ήταν πολύ άστοχος. Ευτυχώς για αυτόν, άστοχοι ήταν και οι παίκτες της Νίκης Βόλου. Ο μοναδικός που είχε διάθεση να σκοράρει ήταν ο Ντοϊτσίνοφ που έδινε λύσεις κάτω από την ρακέτα του ΟΦΗ. Ο Βούλγαρος έδινε λύσεις με την πρώτη περίοδο να τελειώνει βρίσκοντας ισόπαλες τις δύο ομάδες 14-14.

Καταστροφική δεύτερη περίοδος

Το δεύτερο 10λεπτο ήταν πολύ κακό για τον ΟΦΗ που έπαθε αγωνιστική καθίζηση χάνοντας την επαφή με το σκορ. Ο Μπαλάφας πήρε την σκυτάλη από το Ντοϊτσίνοφ δίνοντας λύσεις στην επίθεση ωστόσο η Νίκη Βόλου με τους Μαυρογιάννη και Στάμο έστειλαν την διαφορά αρχικά στο +6 (33-27) και στην συνέχεια στο +10 (33-23). Μέσα σε όλα είχαμε και την τεχνική ποινή του Φώτη Τακιανού και τελικά το ημίχρονο να τελειώνει με τον ΟΦΗ στο -8 (40-32).

Πήρε μπροστά ο Κιτσούλης

Ο πρώτος σκόρερ του ΟΦΗ ήταν άφαντος στο πρώτο ημίχρονο όμως με την έναρξη της τρίτης περιόδου φώναξε παρών παίρνοντας από το χεράκι την ομάδα. Ο Μαυρογιάννης συνέχιζε να “πληγώνει” τον ΟΦΗ με τα σουτ του ωστόσο ένα σερί 5 πόντων από τον Κιτσούλη έφερε την διαφορά στους 6 πόντους (57-51) ενώ με μια βολή του Ματαλόν ολοκληρώθηκε με τη Νίκη να προηγείται 57-52.

Η πιο γλυκιά ήττα της σαιζόν για τον ΟΦΗ!

Ο ΟΦΗ στην 4η περίοδο βρήκε τον εαυτό του και φρόντισε να δείξει τις δυνατότητες του απέναντι σε έναν υποδεέστερο αντίπαλο! Με τον Τραϊανό να κάνει εξαιρετικό παιχνίδι και να δίνει λύσεις στην επίθεση, ο ΟΦΗ πήρε το προβάδισμα για πρώτη φορά μετά από αρκετή ώρα με 63-64. Το παιχνίδι πήγαινε πόντο – πόντο και ο Μπαλάφας μειώνει σε 71-70, 45” πριν το τέλος του αγώνα ενώ στην επόμενη επίθεση η Νίκη παίρνει το προβάδισμα με 72-70 για να ισοφαρίσει ο Ματαλόν σε 72-72.

Ο Μισυρλίδης με 1 βολή δίνει προβάδισμα στη Νίκη με 73-72 ωστόσο τα πάντα είχαν κριθεί μιας και ο ΟΦΗ υπερασπιζόταν το +6 του πρώτου γύρου – άρα πανηγύριζε και μαθηματικά την παραμονή του στην Α2!

Τα 10λεπτα: 14-14, 40-32, 57-52, 73-72

athleticradio.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook