Σε ένα συναρπαστικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε σήμερα στις Αρχάνες, παρουσία πολλών φιλάθλων του Ο.Φ.Η, η ομάδα των Κ17 του Ο.Φ.Η, ηττήθηκε με σκορ 1-2 από τον Παναθηναϊκό στην εκπνοή του αγώνα.

Σε περίπτωση απώλειας βαθμών ο πρωτοπόρος Παναθηναικός, θα έμενε εκτός play off. H ομάδα της Κρήτης παρά τις πολλές απουσίες, προηγήθηκε στο 6ο λεπτό, με σουτ του Παχάκη, και ο Παναθηναικός ισοφάρισε στο 12′, με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή.

Ο Ο.Φ.Η πίεσε έχοντας ευκαιρίες πάλι με τον Παχάκη, τον Μπάμπη, και μοναδική ευκαιρία να τελειώσει το παιχνίδι στο 80′ με τον Χρηστάκη, που αστόχησε σε μοναδικό τετ-α-τετ, που απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Παναθηναικού.

Η τύχη έπαιξε άσχημο παιχνίδι στην ομάδα του Ο.Φ.Η, όταν η ομάδα του Παναθηναικού κέρδισε αμφισβητούμενο φάουλ στη γραμμή της μεγάλης περιοχής, η μπάλα πέρασε μέσα από το τοίχος και κατέληξε στα δίχτυα, του Γιαννόπουλου για να γίνει το 1-2.

Ο.Φ.Η: Γιαννόπουλος, Παρασύρης, Τουγλής, Παχάκης, Λογοθέτης, Γαργανουράκης, Μπάμπης, Κοντογιάννης, Ζήρδέλης, Χρηστάκης και Παπουτσάκης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Κότσαρης, Στρατήγης, Σερβιλάκης, Αρναούτογλου, Ξηρός, Στάικος, Αγγελόπουλος Γ, Αγγελόπουλος Β, Μεράι, Νιούμαν και Ζαφειράκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook