Ο Τιτάν \”καθάρισε\” από το πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι απέναντι στους Νέους Χανίων και εκμεταλλευόμενος τα άλλα αποτελέσματα της ημέρας για την 25η αγωνιστική της Β\’ ΕΠΣΧ έκανε σημαντικό βήμα για την άμεση επάνοδό του στην Α\’ κατηγορία.

Η ομάδα των Καλυβών κέρδισε με 3-0 τους Νέους Χανίων στο Νιο Χωριό με πρωταγωνιστή τον Ντούε Λουσέι.

Στο 18\’ από κεφαλιά-πάσα του Καραγιαννάκη με τον ίδιο τρόπο άνοιξε το σκορ και στο 32\’ από φάουλ του Τσοτσόρια με πλασέ σημείωσε το 2-0. Στο 42\’ ο Γκλέιντι (φώτο αρχείου από Philip Gibson) με πλασέ από πάσα του Μαραθιανού διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Από το 36\’ οι Νέοι έπαιζαν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σφηναρολάκη για εξύβριση προς την κερκίδα, με την ομάδα του να υποστηρίζει ότι προκλήθηκε από φιλάθλους. 

Από ένα δοκάρι είχε κάθε ομάδα με τους Τσοτσόρια (59\’) και Καραμπάση (75\’).

Οι Νέοι αστόχησαν σε τρεις εκτελέσεις πέναλτι, ευστόχησαν σε μία αλλά δεν μέτρησε το γκολ!

Συγκεκριμένα στο 79\’ ο Καραμπάσης κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Μουτσάνγκι, με τον Ν. Μανανεδάκη να αποκρούει και τον Νικολιουδάκη στην επαναφορά να κερδίζει νέο πέναλτι. Ο Μουτσάνγκι ανέλαβε την εκτέλεση, ο Μανανεδάκης απέκρουσε αλλά ο Αντ. Κουρκουμελάκης έδωσε επανάληψη. Στη νέα εκτέλεση ο επιθετικός των φιλοξενούμενων ήταν εύστοχος αλλά ο ρέφερι έδωσε εκ νέου επανάληψη, με τον Μουτσάνγκι να στέλνει στο δοκάρι τη μπάλα στην τρίτη συνεχόμενη εκτέλεση (και τέταρτη συνολικά)!

Ισόπαλο με σκορ 1-1 ήταν το ντέρμπι της αγωνιστικής στον Ταυρωνίτη, ανάμεσα σε Άρη Βουκολιών και Φωστήρα. Ο \”ΦΑΣ\” προηγήθηκε στο 15\’ με φάουλ σχεδόν από το κέντρο του Π. Παλαθούρα, για να ισοφαρίσει ο Νικολαντωνάκης στο 30\’. Οι δυο ομάδες έχασαν αρκετές ευκαιρίες, με τους γηπεδούχους να \”αγγίζουν\” τη νίκη στο 85\’. Ο Τσιάρας ωστόσο απέκρουσε το πέναλτι που εκτέλεσε ο Λιανιδάκης \”κρατώντας\” τον βαθμό της ισοπαλίας για την ομάδα του. Ο Φωστήρας χαρακτήρισε πολύ καλή τη διαιτησία του Μπερτάκη και των βοηθών του και ευχαρίστησε τον Άρη Βουκολιών για την πολύ καλή φιλοξενία.

Τα όνειρα της Θύελλας για άνοδο \”έκοψε\” ο Χάλης με την 9η εκτός έδρας νίκη του. Η ομάδα του Βαρυπέτρου επικράτησε στο Καστέλι με 2-1, με τους Κουκουβιτάκη (5\’) και Βαλάρη (40\’) να \”χρίζονται\” σκόρερ. Για την ομάδα των Καλάθενων μείωσε στην εκπνοή ο Ουρούκου.

Η βαθμολογία (σε 25 αγώνες)

1.Παγχανιακός* 57
2.Τιτάν 52
—————————————-
3.Άρης Βουκολιών 48
4.Φωστήρας 47
5.Θύελλα Καλάθενων 44
6.Χάλης 42

7.Ποσειδών Τσικαλαριών* 41

8.ΙΝΚΑ* 35
9.Απόλλων* 32
10.Νέοι Χανίων 29
11.Άμιλλα* 28
12.Ιδομενέας 27
13.ΑΕΚ Χανίων* 20
14.Δάφνη* 18
————————————–
15.Νέος Αστέρας* 18
16.Πλάτανος αποχώρησε

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook