Δυστυχώς συνεχίστηκε το δράμα στην Πέραμο καθώς όπως ανακοινώθηκε ο τραγικός πατέρας της άτυχης 33χρονης κατέληξε στο νοσοκομείο έπειτα απο ανακοπή καρδιάς καθώς δεν άντεξε στην είδηση του διπλού φονικού.

Η αρχή της τραγωδίας έγινε το πρωί του Σαββάτου στη Νέα Πέραμο Καβάλας όταν 4οχρονος πατέρας μπήκε στο σπίτι των γονιών της συζύγου του όπου είχε καταλύσει μετά απο καυγά, και την πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα μπροστά στα 2 παιδιά του και τους γονείς της 33χρονης.

Έπειτα έστρεψε την κυνηγετική καραμπίνα προς το μέρος του και αυτοκτόνησε. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για έγκλημα ερωτικού πάθους.

Πιο συγκεκριμένα ήταν λίγο μετά τις 9 το πρωί όταν ο 40χρονος σύζυγος και πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, ενός κοριτσιού 15 ετών και ενός αγοριού 13 όρμησε στο σπίτι των γονιών της άτυχης 33χρονης μητέρας των παιδιών για να την βρει. Ο 40χρονος ρώτησε την μητέρα του θύματος που βρίσκεται η γυναίκα του και μόλις αυτή εμφανίστηκε πυροβόλησε στο ταβάνι με κυνηγετική καραμπίνα που είχε στην κατοχή του.

Εν συνεχεία έστρεψε το όπλο προς την άτυχη 33χρονη μπροστά στα έκπληκτα μάτια των 2 ανήλικων παιδιών της και των γονέων της και την σκότωσε με μία σφαίρα. Η τραγωδία που έζησε η οικογένεια ολοκληρώθηκε με τον 43χρονο να στρέφει την καραμπίνα στον εαυτό του και να αυτοπυροβολείται πέφτοντας νεκρός δίπλα στην σύζυγο του.

Η κοινωνία της Νέας Περάμου είναι συγκλονισμένη από το άγριο φονικό καθώς η οικογένεια ήταν γνωστή στην περιοχή και παρότι πολλοί ομολογούν ότι το ζευγάρι αντιμετώπιζε διάφορα προβλήματα στην σχέση τους δεν περίμενε κανείς να συμβεί κάτι τέτοιο πόσο μάλλον μπροστά σε όλη την οικογένεια της 33χρονης.

Το άγριο φονικό έχει προκαλέσει τον θρήνο στην μικρή κοινωνία της Νέας Περάμου ενώ η αστυνομία βρισκόταν το πρωί στον τόπο του εγκλήματος με τον αστυνομικό διευθυντή Μάκη Κοσκερίδη αλλά και τον αναπληρωτή διευθυντή Γιώργο Γκράνα.

Οι πρώτες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν την συζυγική ζήλια ως το κίνητρο του εγκλήματος αφήνοντας να εννοηθεί ότι πρόκειται για έγκλημα πάθους, καθώς ο 43χρονος ζήλευε αρκετά την άτυχη 34χρονη, η οποία μετά από καυγά έμενε για 2 ημέρες στο σπίτι των γονιών της όπου και εκτυλίχθηκε το άγριο φονικό

nocomments.gr