Με παλικαρίσια εμφάνιση και συγκλονιστικό τον Αντώνη Βλοντάκη ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων πήρε νίκη παραμονής στη Νέα Σμύρνη με 5-4 επί του Πανιωνίου.

Η σχετική ενημέρωση του ΝΟΧ:

Παλικαρίσια εμφάνιση και μεγάλη νίκη για τον Ναυτικό Όμιλο Χανίων ΑΝΕΚ LINES ο οποίος κατάφερε να κερδίσει με σκορ 5-4 μέσα στη Νέα Σμύρνη τον Πανιώνιο πραγματοποιώντας το μεγαλύτερο βήμα για την παραμονή του!

Οι πολίστες του Μάκη Βολτυράκη υπερέβαλαν εαυτούς και με κατάθεση ψυχής έφτασαν σε μία άξια νίκη, που εν πολλοίς τους απαλλάσσει από το άγχος του υποβιβασμού. Ο Αντώνης Βλοντάκης ήταν συγκλονιστικός και σκοράροντας τα τρία από τα πέντε τέρματα, έβαλε τη σφραγίδα του για να επιτευχθεί αυτή η σπουδαία νίκη. Από κοντά ωστόσο και η απόδοση των άλλων παιδιών, που δεν υστέρησαν και βοήθησαν τον Ν.Ο.Χ. ώστε να φτάσει στο σημαντικότερο αποτέλεσμά του φέτος.

Άξιο αναφοράς ότι τα άλλα δύο γκολ, σημείωσαν ο αρχηγός Βιζυράκης αλλά και ο Σκουμπάκης, ένα παιδί μόλις 14 ετών και στέλεχος της εφηβικής ομάδας…

Το παιχνίδι είχε συγκλονιστική εξέλιξη, με τον Πανιώνιο ν’ αποκτά το προβάδισμα στο  α’ 8λεπτο με 2-1 και τον Ν.Ο.Χ. να αντεπιτίθεται στη συνέχεια και να \”γυρίζει\” το σκορ σε 4-3, που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου. Τα άλλα δύο 8λεπτα επεφύλασσαν μεγάλο σασπένς, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες 1-1 και 0-0 αντίστοιχα, κι έτσι ο Ν.Ο.Χ. αναδείχτηκε νικητής με 5-4!

Πλέον, σειρά παίρνει το παιχνίδι με την Ηλιούπολη που θα διεξαχθεί στο Κολυμβητήριο Χανίων, την επόμενη Τετάρτη 17 Απριλίου, για την 20ή αγωνιστική του πρωταθλήματος.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – Ν.Ο. ΧΑΝΙΩΝ ΑΝΕΚ LINES 4-5

8ΛΕΠΤΑ: 2-1, 1-3, 1-1, 0-0

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Αλέκος Βάσσος): Τζωρτζάτος, Αναστασιάδης 1, Λύκαρης Λ., Κουτσιαλής Χρ. 1, Θωμάκος, Τζαμαντάκης, Φούτρης, Σάκιτς 2, Αλβέρτης, Φωτίου, Αλεξάκης, Γαβαλάς Γ., Γαρταγάνης, Καρακάσης, Κουκής.

Ν.Ο. ΧΑΝΙΩΝ ΑΝΕΚ LINES (Μάκης Βολτυράκης): Γαλανίδης, Κοκονάς, Μυγιάκης, Μπιτσάκης, Παπασηφάκης, Μπατάκης, Πετρόχειλος, Χαριτάκης, Μαζοκοπάκης, Βιζυράκης 1, Βλοντάκης 3, Σκουμπάκης 1, Κουμής.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook