Όρεξη για… πλάκα είχε ποδοσφαιριστής χανιώτικης ομάδας που επέλεξε ως \”θύμα\” του έναν πρώην συμπαίκτη του, όπως πληροφορηθήκαμε αφού το Σάββατο (13/04) υπήρξε μεγάλη παρεξήγηση με αφορμή αυτό το ζήτημα.
Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής πήρε τηλέφωνο τον πρώην συμπαίκτη του και υποδύθηκε ότι είναι παράγοντας ομάδας που κέρδισε πρόσφατα την άνοδό της σε μεγαλύτερη κατηγορία. Αφού του έκανε γενναία οικονομική πρόταση για να γίνει μέλος της ομάδας αυτής ανανέωσε το ραντεβού τους για αργότερα.
Το \”θύμα\” της υπόθεσης ενημέρωσε τον μάνατζερ του που επικοινώνησε με τον παράγοντα της ομάδας που υποδυόταν ο \”πρωταγωνιστής\” της κακόγουστης φάρσας. Φυσικά ο παράγοντας δεν γνώριζε το παραμικρό και ανησύχησε για το το γεγονός ότι κάποιος χρησιμοποίησε το όνομα το δικό του και της ομάδας του για να κάνει πλάκα σε άλλον ποδοσφαιριστή.
Επειδή όμως δεν είχε φροντίσει να αποκρύψει τον αριθμό του ο \”πρωταγωνιστής\” της υπόθεσης λίγες ώρες αργότερα αποκαλύφθηκε και αναμένεται συνέχεια στο θέμα, αφού \”θύμα\” και παράγοντας είναι εξαγριωμένοι με τον συγκεκριμένο που σκαρφίστηκε αυτή την κακόγουστη φάρσα.
Υ.Γ.: Δεν έχει νόημα να μπούμε στη διαδικασία να αναφέρουμε ονόματα, αλλά σίγουρα δεν είναι ωραίο το να \”χρησιμοποιεί\” κάποιος το όνομα ενός παράγοντα και μιας ομάδας για να \”σκαρώνει\” πλάκες σε ποδοσφαιριστή που έχει περάσει δύσκολη σεζόν και που είναι χωρίς ομάδα αυτή την περίοδο…

Λ. Αντ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook