Την ερχόμενη Τετάρτη 17 Απριλίου συνεδριάζει η \”Κίνηση Ενεργών Πολιτών Μαλεβιζίου\” η οποία σε ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής :

\”Η κίνηση ενεργών πολιτών Μαλεβιζίου, ξανασυναντιέται, μετά την απώλεια δύο εκλεκτών μελών της συντονιστικής της επιτροπής, των αξέχαστων φίλων Δημήτρη Κλάδου και Φαίδωνα Καντιδάκη και καλεί σε συνεδρίαση την Τετάρτη 17 Απριλίου και ώρα 18.30 στο Φουαγιέ του Τεχνόπολις στην Αμμουδάρα Γαζίου, προκειμένου να καθορίσει το σχεδιασμό της και τις δραστηριότητές της για το επόμενο διάστημα.

Στη συγκέντρωση αυτή θα κάνει παρέμβαση ο κύριος Καλούστ Παραγκαμιάν, στέλεχος της WWF HELLAS, για σημαντικά θέματα οικολογικής και αναπτυξιακής φύσης, που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε, ως ενεργοί πολίτες το επόμενο διάστημα. Ιδιαίτερη αναφορά θα γίνει για το σκάνδαλο του πάρκου στο Σκαφιδαρά, που έγινε με χρήματα των Ευρωπαίων και των Ελλήνων φορολογουμένων και αυτήν τη στιγμή βρίσκεται σε πλήρη απαξίωση!

Θα παρευρεθούν επίσης εκπρόσωποι από την «κίνηση πολιτών για το σκάνδαλο του πάρκου στο Σκαφιδαρά». Θα μας απασχολήσουν επίσης θέματα που άπτονται των σχεδιασμών της δημοτικής αρχής για την περιοχή, καθώς και τα θέματα των επιβαρύνσεων από το κόστος ύδρευσης-άρδευσης και της γενικότερης αύξησης των δημοτικών τελών, ιδιαίτερα όσον αφορά στην ιδιοκατοίκηση, σε σχέση με το χαράτσι.

Καλούμε όλους τους συνοδοιπόρους, αλλά και άτομα, που μέχρι τώρα δε συμμετείχαν στους προβληματισμούς και τις δράσεις μας, να λάβουν μέρος και να καταθέσουν τις απόψεις τους.

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι, μπροστά στις ραγδαίες καθημερινές εξελίξεις και τα προβλήματα που απασχολούν την κοινωνία και εμάς, οφείλουμε να είμαστε ενεργοί, ευαισθητοποιημένοι και αποφασισμένοι! Σας καλούμε να συμμετάσχετε όλοι με ιδέες και ενθουσιασμό και να φέρετε μαζί σας άτομα από το Μαλεβίζι, που διαπνέονται από τα ιδανικά της συμμετοχής στα κοινά, καθώς και της ανιδιοτελούς προσφοράς.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook