Δυσκολεύει πλέον η πραγματοποίηση του ονείρου της ανόδου στη Football League για τον Α.Ο. Χανιά μετά την εκτός έδρας ήττα με 2-0 από τον Αχαρναϊκό.
Βέβαια εκ προοιμίου το έργο των παικτών του Μουράτ Σεροπιάν ήταν αρκετά δύσκολο στο Μενίδι, αφού οι \”πράσινοι\” πριν το ματς μετρούσαν 8 νίκες και μόλις μία ισοπαλία, έχοντας την καλύτερη έδρα της κατηγορίας.
Το ξεκίνημα του αγώνα δεν ήταν καθόλου καλό για τον ΑΟΧ, αφού στο 13\’ από πάσα του Κουμπρόγλου ο Νεόφυτος \”νίκησε\” τον Θεοδωρόπουλο ανοίγοντας το σκορ. Σαν να μην έφτανε αυτό ο γκολκίπερ των \”μπλε\” δεν εκτίμησε σωστά την μακρινή εκτέλεση φάουλ του Χριστόπουλου, με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του για το 2-0.
Με την είσοδο του Γωνιωτάκη ο τεχνικός του ΑΟΧ προσπάθησε να \”τονώσει\” την επίθεση, με την πρώτη μεγάλη ευκαιρία να χάνεται στο 30\’ όταν ο Παγούδης απέκρουσε σωτήρια το σουτ του Πάγκαλου.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι \”άγγιξαν\” το 3-0 με τον Κουμπρόγλου να \”σημαδεύει\” το δοκάρι στο 54\’, ενώ και ο Θεοδωρόπουλος σε αρκετές φάσεις έσωσε και από άλλο γκολ την ομάδα του.
Από εκεί και πέρα ο ΑΟΧ ήταν πιο απειλητικός και θα μπορούσε να είχε πετύχει έστω ένα γκολ, αλλά δεν είχαν ευτυχή κατάληξη οι προσπάθειες των Πάγκαλου (2) και Τσάτσου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook