Πρεμιέρα έκανε το ανατρεπτικό show του Ant1 "Your face sounds familiar" με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπεκατώρου που θα μας κρατά συντροφιά τα βράδια της Κυριακής. Το TLIFE βρέθηκε στα παρασκήνια της βραδιάς και σου εξασφάλισε πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Στο πρώτο από τα 12 live, που θα δούμε συνολικά, οι διαγωνιζόμενοι μας έδωσαν μια πρώτη γεύση από το τι θα ακολουθήσει. Η Κρυσταλλία, ο Κρατερός Κατσούλης, η Μαντώ, ο Κώστας Μαρτάκης, η Θωμαή Απέργη, η Σύλβια Δελικούρα, η Άντα Λιβιτσάνου, ο Θανάσης Αλευράς, ο Νίκος Γκάνος, ο Κωνσταντίνος Καζάκος ανέβηκαν στη σκηνή και μιμήθηκαν με το δικό τους μοναδικό τρόπο ένα από τα μεγάλα αστέρια της ελληνικής και διεθνούς showbiz.
 
Στην κριτική επιτροπή για να διαλέξουν τον νικητή βρέθηκαν ο Αλέξανδρος Ρήγας, ο Γεράσιμος Γεννατάς, η Μπέσσυ Μάλφα και η Κατερίνα Γκαγκάκη.

 
Σκοπός των διαγωνιζόμενων είναι να προσπαθήσουν μέσα από το styling, τη σκηνική τους παρουσία, την κινησιολογία τους και βέβαια τις φωνητικές τους ικανότητες, να ενσαρκώνουν κάθε φορά κι έναν διαφορετικό super star της μουσικής βιομηχανίας.
 
Στο τέλος του κάθε Live o παίκτης με την υψηλότερη βαθμολογία θα διαθέτει τα χρήματα που θα έχουν συγκεντρωθεί από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού, σε ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα της επιλογής του.

Nικητής της χθεσινής βραδιάς ήταν ο Θανάσης Αλευράς και διέθεσε τα χρήματα στο "Σπίτι του ηθοποιού".

To show άνοιξε η Κρυσταλλία κάνοντας τη Jennifer Lopez!


Δες φωτογραφίες:

Μπέσσυ Μάλφα


Η Μαντώ μεταμορφωμένη σε Barbra Streisand


Ο γοητευτικός Κώστας Μαρτάκης μεταμορφωμένος σε Γιάννη Πουλόπουλο που έκλεψε πραγματικά τις εντυπώσεις!


Κώστας Μαρτάκης, Σύλβια Δεληκούρα


Γεράσιμος Γεννατάς


Ηλίας Βρεττός


Κρατερός Κατσούλης, Γεράσιμος Γεννατάς


tlife.gr