Μπορεί, στο οικονομικό – διοικητικό κομμάτι, όλα να κρέμονται σε μια κλωστή, ωστόσο οι παίκτες του ΟΦΗ, καλούνται αύριο να δείξουν τον επαγγελματισμό τους, να νικήσουν τον Εθνικό και να μπουν για να καλά στο κυνήγι της δεύτερης θέσης που οδηγεί στην Super League, έπειτα από το νέο στραβοπάτημα του Παναιτωλικού. 
Τα προβλήματα που έχει να διαχειριστεί ο Νίκος Αναστόπουλος είναι αρκετά με κυριότερα αυτά των τραυματιών Παπουλή, Καμπάνταη και Ρούσεφ, οι οποίοι συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και αναλόγως πως θα εξελιχθεί το ματς, θα αποφασιστεί και αν θα χρησιμοποιηθούν, με την προϋπόθεση βέβαια να μπορούν. 
Ο «αλενατόρε» ανακοίνωσε σήμερα την αποστολή που αποτελείται από τους: Βεζυρίδη, Κασμερίδη, Τάντιτς, Ρόβα, Ρούσεφ, Γαλανόπουλο, Ζορμπά, Κάλαϊτζιτς, Πίτσο, Καμπάνταη, Γεωργίου, Βλόνταρτσικ, Βερόν, Ζαχαράκη, Κατσικογιάννη, Παπουλή, Χαριτωνίδη και Μπερτίν.
Βάσει των όσων δοκίμασε στις τελευταίες προπονήσεις ο Αναστόπουλος και με τις δεδομένες απουσίες και τα προβλήματα που υπάρχουν ο ΟΦΗ κόντρα στον Εθνικό αναμένεται να παραταχθεί με τερματοφύλακα τον Βεζυρίδη, αριστερό μπακ τον Πίτσο, δεξί τον Γαλανόπουλο και τους Μπερτίν και Γεωργίου στόπερ. Στη μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Κάλαϊτζιτς, Βερόν και Κατσικογιάννης, ενώ για την επίθεση στην οποία επίσης υπάρχουν σημαντικές απουσίες, οι Ζορμπάς και Τάντιτς αναμένεται να είναι στα άκρα της και στην κορυφή ο Βλόνταρτσικ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook