Ένας από τους κορυφαίους πολίστες που έβγαλε η ελληνική υδατοσφαίριση και ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων, ο Αντώνης Βλοντάκης, \”έσπασε\” το φράγμα των 1.000 γκολ και είναι στη λίστα με τους κορυφαίους σκόρερ όλων των εποχών στην Ελλάδα.
Το σχετικό αφιέρωμα του ΝΟΧ στον σπουδαίο πολίστα:
Ο Αντώνης Βλοντάκης \”έσπασε\” το φράγμα των 1000 τερμάτων και συγκαταλέγεται πλέον και με τη βούλα στην ελίτ των κορυφαίων εν Ελλάδι σκόρερ όλων των εποχών!
Ο πολίστας του Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES χάρη στα 3 καθοριστικά γκολ που σημείωσε στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο έφτασε στο σύνολο τα 1002, επιτυχία που είναι τεράστια για τον ίδιο ενώ αποτελεί το επιστέγασμα της προσπάθειάς του όλα αυτά τα χρόνια στις πισίνες της Α1.
Ο Βλοντάκης κατάφερε να περάσει τα 1000 γκολ, χάρη στη φετινή του παρουσία στην ομάδα από την οποία ανέδειξε το ταλέντο του, για να ακολουθήσει η μετέπειτα εκπληκτική καριέρα που είχε στην υδατοσφαίριση, καθώς από την αρχή της χρονιάς μετράει 39 γκολ με το σκουφάκι του Ομίλου.
Αν μη τι άλλο, θα είναι μία σπάνια στιγμή για τον Βλοντάκη στο προσεχές παιχνίδι με την Ηλιούπολη που θα διεξαχθεί στο Κολυμβητήριο Χανίων και θεωρείται το τελευταίο εντός έδρας για την τρέχουσα σεζόν, να αγωνιστεί στο μέρος όπου ξεκίνησε, με τους Χανιώτες φιλάθλους να του αποδίδουν τιμή με το χειροκρότημά τους.
Συγχαρητήρια Αντώνη!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook