Γέμισε με χαρούμενα χρώματα και ανοιξιάτικα αρώματα η Πλατεία Ελευθερίας του Αρκαλοχωρίου όπου την Κυριακή 14 Απριλίου πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και συμμετείχε ενεργά στην πρωτότυπη δράση «Φυτεύουμε ποδήλατα», που διοργάνωσαν ο Σύλλογος Εμπόρων Βιοτεχνών Επαγγελματιών Αρκαλοχωρίου, η Δημοτική Κοινότητα Αρκαλοχωρίου του Δήμου Μινώα Πεδιάδας και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρκαλοχωρίου.
Με τίτλο «Χάρισε το!!! Χρωμάτισέ το!!! Φύτεψε το!!!» οι διοργανωτές συνέλεξαν το προηγούμενο διάστημα τα παλιά ποδήλατα που τους χάρισαν οι δημότες και με κέφι, μεράκι και φαντασία τα έβαψαν σε χαρούμενα χρώματα, μετατρέποντας τα καλάθια τους σε ιδιότυπες…γλάστρες… έτοιμες για φύτευση στους δρόμους και τις πλατείες του Αρκαλοχωρίου.
Στα πλαίσια αυτά το πρωινό της Κυριακής 14 Απριλίου δημότες και επισκέπτες βρέθηκαν στην Πλατεία Ελευθερίας του Αρκαλοχωρίου για να φυτέψουν τα ποδήλατα που τοποθέτησαν εκεί, δίνοντας μια διαφορετική νότα στον κοινόχρηστο χώρο. Αρκετοί μάλιστα συνεισέφεραν κρατώντας και το δικό τους ξεχωριστό λουλούδι.
Οι εθελοντές που συμμετείχαν στη δράση φύτεψαν λουλούδια, πότισαν, μετέφεραν και στερέωσαν τα ποδήλατα στην πλατεία και ενωμένοι σε μια δημιουργική παρέα, γιόρτασαν την άνοιξη μέσα από τη συμμετοχή, τη συνεργασία και την προσφορά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook