Επίθεση και στα τρία κόμματα που μετέχουν στην κυβέρνηση έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τη συμφωνία με την τρόικα.

«Τι έχουν να πουν τώρα για τις απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, που επί μήνες διέψευδαν;»αναφέρει, απευθυνόμνη σε ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ η ανακοίνωση του κόμματος.

Όπως αναφέρεται , «για μια ακόμη φορά, η ολοκλήρωση της επιθεώρησης της τρόικας επιβεβαιώνει την απόλυτη δέσμευση της κυβέρνησης στο μνημονιακό πρόγραμμα της ισοπέδωσης και της καταστροφής. Η ουσία της “διαπραγμάτευσης” στο όνομα της οποίας ορκίζονται κάθε φορά οι κυβερνητικοί εταίροι συνίσταται στο τρίπτυχο: απολύσεις, μειώσεις μισθών και συντάξεων, διάλυση του κοινωνικού κράτους».

Ο ΣΥΡΙΖΑ απευθυνόμενος προς την κυβέρνηση θέτει επίσης τα ερωτήματα: «Πού ακριβώς σταματά το θράσος εκείνων που υποστήριζαν και συνεχίζουν να υποστηρίζουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ τρομοκρατεί τον ελληνικό λαό με “ανυπόστατα σενάρια” περί απολύσεων, όταν η υλοποίηση του μνημονιακού προγράμματος είναι ο ορισμός της τρομοκρατίας; Υπάρχει κάποιο όριο στην κυβερνητική υποκρισία, όταν μετά από κάθε συζήτηση με την τρόικα βαφτίζουν το μνημονιακό έγκλημα ως επιτυχία και τους εαυτούς τους ως στυλοβάτες της εθνικής προσπάθειας; Για πόσες ακόμα φορές θα μιλήσουν για “τελευταία μέτρα”»; καταλήγει η ανακοίνωση

newpost.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook