Τελευταία ενημέρωση: 21:40

Χιλιάδες λαθραία τσιγάρα εντοπίστηκαν το μεσημέρι δίπλα στο εργοτάξιο κατασκευής της Λιμνοδεξαμενής Έλους στα Χανιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τσιγάρα, η καταμέτρηση των οποίων δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμα, ήταν πρόχειρα κουκουλωμένα ενώ φαίνεται ότι κάποιοι ηθελαν να τα ξεφορτωθούν όπως όπως.

Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι ξεκίνησε επιχείρηση των διωκτικών αρχών, ύστερα από καταγγελία για την ύπαρξη του λαθραίου φορτίου, ενώ νωρις το βράδυ ολοκληρώθηκε η μεταφορά των ευρημάτων στο Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου.

Οι διωκτικές αρχές υπολογίζουν τον όγκο του φορτίου στα 8 κυβικά δηλαδή στην ουσία οι δράστες ξεφόρτωσαν ένα ολόκληρο κοντέινερ με λαθραία τσιγάρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr το τελευταίο διάστημα κάτοικοι είχαν παρατηρήσει μεγάλη κινητικότητα στην περιοχή με συνεχείς περιπολίες του λιμενικού αλλά και από ξηράς, η παρουσία της αστυνομίας ήταν έντονη.

Το τελευταίο διήμερο μάλιστα, φήμες μεταξύ των κατοίκων ανέφεραν ότι κάποιο μεγάλο φορτίο περίμεναν καθώς η συχνότητα των περιπολίών του λιμενικού σώματος ήταν πρωτοφανής.

Το επικρατέστερο σενάριο είναι ότι οι δράστες προσπάθησαν να ξεφορτωθούν τα λαθραία τσιγάρα καθώς είδαν τις διωκτικές αρχές να πλησιάζουν τα ίχνη τους.

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook