Τα γραφεία επί της οδού Χάνδακος, που για πάνω από 60 χρόνια στέγαζαν την εφημερίδα \”Μεσόγειος\”, μια από τις παλαιότερες του Ηρακλείου, μεταλλάσσονται σε μη κερδοσκοπικό, αυτοδιαχειριζόμενο χώρο φιλοξενίας εικαστικών εκθέσεων και άλλων καλλιτεχνικών και επιμορφωτικών δραστηριοτήτων.

Η έκθεση εικαστικών με τίτλο \”Μεταλλαγές\” θα είναι από τις πρώτες εκδηλώσεις που εγκαινιάζουν την έναρξη λειτουργίας του νέου αυτού πολιτιστικού χώρου για την πόλη μας.

Εντός του χώρου, ο θεατής θα συναντηθεί με την ευφάνταστη και πολυεπίπεδη πραγμάτευση των Μεταλλαγών μέσα από ένα ευρύ φάσμα καλλιτεχνικών ειδών και μέσων.\”

Στην έκθεση συμμετέχουν οι εικαστικοί: Ουρανία Γιαλιτάκη, Μαρία Κατσαβέλη, Γιώργος Λαγουδιανάκης, Ειρήνη Λιναρδάκη, Θανάσης Λομέφ Ζαχαρόπουλος, Τζένη Μπακαλούμα, Ευγενία Παπαδοπούλου, Ναυσικά Ρήγα, Ανδρέας Σταυριανουδάκης – Καμπάς, Δανάη Σύρρου, Κωστής Τζωρτζακάκης, Κλειώ Χρηστάκη, Μαρία Χριστάκη, Vincent Parisot.

Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 16 Απριλίου έως τις 2 Μαΐου 2013. Ωράριο λειτουργίας: 11-2 π.μ και 6-9 μ.μ. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν στις 16 Απριλίου 2013 και ώρα 8 μ.μ.

Στοιχεία επικοινωνίας
Χώρος τέχνης και ελεύθερης έκφρασης Μεσόγειος, Χάνδακος 20
mesogiosart@gmail.com

Περισσότερες πληροφορίες για το χώρο και τις δράσεις του μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο mesogiosart.info

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook