Η μεγαλύτερη ποσότητα λαθραίων τσιγάρων που έχουν εντοπιστεί μέχρι σήμερα στην Κρήτη, βρέθηκε στην Κίσαμο στα Χανιά, όπως έγραψε απο χθες το Flashnews.gr (δείτε εδώ).

Πρόκειται για 100.000 πακέτα τσιγάρων τα οποία βρέθηκαν από περιπολούντες αστυνομικούς του Α.Τ. Κισάμου σε χώρο εργοταξίου στην περιοχή Έλους του Δήμου Κισάμου.

Αρχικά διαπιστώθηκε πως είχε μετακινηθεί όγκος από χώματα ενώ προεξείχε από αυτά ένα χαρτοκιβώτιο το οποίο περιείχε τσιγάρα.

Ακολούθησαν εργασίες μετακίνησης με μηχάνημα έργων, του όγκου από τα χώματα, όπου κατά την διάρκεια των παραπάνω εργασιών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εκατό χιλιάδες (100.000) πακέτα τσιγάρα, τα οποία στερούνταν τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης.

Τα τσιγάρα έφεραν ενδείξεις προέλευσης απο περιοχές των Βαλκανίων, ενώ σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις πρόκειται για φορτίο το οποίο μεταφέρθηκε εκεί με κάποιο \”τσιγαράδικο\” πλοίο.

Οι λαθρέμποροι ξεφόρτωσαν τα χαρτοκιβώτια με τα λαθραία τσιγάρα και για κάποιο λόγο, αντί να τα φορτώσουν σε φορτηγά για την \”αγορά\”, προσπάθησαν να τα κρύψουν θάβοντάς τα κάτω απο πέτρες και χώματα στο εργοτάξιο της περιοχής.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κισάμου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook