Βγήκε στον αέρα το νέο κομμάτι της Ελένης Φουρέιρα “Sweetest Love απόσπασμα του οποίου “ντύνει” τη νέα διαφήμιση του φρουτοποτού FIZZ.

Η γνωστή τραγουδίστρια που έχει ταράξει τα νερά της ελληνικής pop σκηνής, φέρνοντας μαζί της όλη τη φρεσκάδα και τη διάθεση για ανανέωση, δε θα μπορούσε να πίνει άλλο ποτό από το FIZZ. Και φυσικά, το FIZZ, δε θα μπορούσε να ακούει άλλη μουσική από αυτήν της Ελένης Φουρέιρα. Γι’ αυτό,  το νέο, δυνατό της τραγούδι, δανείζει το ρυθμό του στο FIZZ, επενδύοντας μουσικά το διαφημιστικό του σποτ και επικυρώνοντας έτσι την επίσημη συνεργασία τους. Σε σκηνοθεσία Απόλλωνα Παπαθεοχάρη, του γνωστού και βραβευμένου σκηνοθέτη video clip, το διαφημιστικό σποτ «παίζει δυνατά» τη μουσική της Ελένης και την αναδεικνύει σε πρωταγωνιστή της καλοκαιρινής μας διάθεσης. Ο ίδιος σκηνοθέτης σκηνοθετεί και το video clip του νέου τραγουδιού  δένοντας ακόμα πιο δυνατά τη σχέση της Ελένης Φουρέιρα με το FIZZ.

Με βάση το κρασί, το FIZZ «παίζει» με τα φρούτα όπως το μήλο, το ροδάκινο, το κεράσι και το καρπούζι για να δημιουργήσει τα 4 νέα ποτά που θα λατρέψετε από την πρώτη γουλιά. Με 9% περιεκτικότητα σε αλκοόλ, το FIZZ πίνεται παγωμένο, αφήνοντας μια γλυκιά, φρουτένια γεύση που θα σας συναρπάσει.  

Λευκό για το ροδάκινο και το μήλο και ροζέ για το κεράσι και το καρπούζι, το FIZZ θα το βρείτε σε μπουκάλι των 275ml «τυλιγμένο» σε μία πρωτότυπη, fun ετικέτα γεμάτη χρώμα και εκρηκτική διάθεση. Όπως ακριβώς και η Ελένη Φουρέιρα, που είναι γεμάτη ενέργεια, αισθησιασμό και εκρηκτική ενέργεια!

Με ένταση, ρυθμό και καλοκαιρινή διάθεση, το νέο τραγούδι της Φουρέιρα  υπόσχεται να γίνει το hit του φετινού καλοκαιριού, ενώ το FIZZ, το απόλυτο drink.  Πιείτε την πρώτη γουλιά και πείτε… FIZZ!

Δείτε εδώ το Tv spot:



Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook