Μια ενδιαφέρουσα κοινωνική συζήτηση με θέμα «Η συντροφικότητα σε εποχή κρίσης» διοργανώνεται στο Καστέλλι Πεδιάδας αυτό το Σάββατο 20 Απριλίου και ώρα 6:00μ.μ. από την Ακαδημία Πολιτών σε συνεργασία με το Δήμο Μινώα Πεδιάδας.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή, με ελεύθερη είσοδο σε όλους τους πολίτες και κεντρικός εισηγητής θα είναι ο Πρόεδρος της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Ακαδημία Πολιτών», Δρ. Ευστράτιος Παπάνης.

Oι συμμετέχοντες στην εκδήλωση θα έχουν παράλληλα την ευκαιρία να ενημερωθούν γύρω από την έναρξη λειτουργίας τμήματος της Ακαδημίας Πολιτών στο Καστέλλι του Δήμου Μινώα Πεδιάδας για το 2013, με τις θεματικές ενότητες «Συμβουλευτική – Ψυχολογία».

Για συμμετοχή στη λειτουργία της Ακαδημίας Πολιτών στο Καστέλλι οι ενδιαφερόμενοι πολίτες άνω των 18 ετών είναι απαραίτητο να υποβάλλουν αιτήσεις συνδρομής μελών. Πιο αναλυτικά, οι θεματικές ενότητες που θα αναπτυχθούν στο πρώτο έτος λειτουργίας του τμήματος της Ακαδημίας Πολιτών στο Καστέλλι, από Καθηγητές Πανεπιστημίου και καταξιωμένους επαγγελματίες Ψυχικής Υγείας, είναι: «Σύγχρονες αρχές και θέματα Συμβουλευτικής» και ακολούθως «Σύγχρονες αρχές και θέματα Ψυχολογίας».

Τα μαθήματα που προγραμματίζει στο Καστέλλι η Ακαδημία των Πολιτών θα έχουν τη μορφή τρίωρων εβδομαδιαίων Κοινωνικών Συζητήσεων (26 συνολικά) και θα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων που παραχωρεί για το σκοπό αυτό ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας και ώρες: 5:00μμ-8:00μμ.

Η ετήσια συνδρομή (και για τις 26 Κοινωνικές Συζητήσεις) είναι 100 €, ενώ προβλέπεται έκπτωση 30% (δηλ. 70 €) για ανέργους, ΑμεΑ, πολύτεκνους, τρίτεκνους, μονογονεϊκές οικογένειες, συλλόγους (άνω των 10 ατόμων) και φοιτητές.

Πληροφορίες και αιτήσεις στον συντονιστή κ. Ανέστη Μαραυγάκη (τηλ. 6971-654.499). ή στη Γραμματεία της Ακαδημίας Σαπφούς 3, ΤΚ 81100, Μυτιλήνη -1ος όροφος, e-mail: [email protected], τηλ.:6970-069.007, 6941-657.126 (9:00-14:30).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook