Ανείπωτη τραγωδία στο Lowestoft της Αγγλίας μετά την είδηση πως έγκυος μητέρα σκότωσε τα τρία παιδιά της και στη συνέχεια αυτοκτόνησε πηδώντας στο κενό.

Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν την 23χρονη Fiona Anderson να βρισκόταν σε διάσταση με το σύντροφο και πατέρα των παιδιών της, Craig McLelland, 24 ετών.

Η αστυνομία εντόπισε το πτώμα της νεαρής μητέρας στο χώρο στάθμευσης, κάτω από το σπίτι της οικογένειας, χωρίς να μπορεί να προβλέψει όσα θα ανακάλυπτε τρεις ώρες αργότερα. Στο ισόγειο διαμέρισμα της 23χρονης βρέθηκαν τα άψυχα κορμάκια της Levina, 3 ετών, του 2χρονου Addy και του 11 μηνών Kyden.

Άμεσα ειδοποιήθηκε ο πατέρας των παιδιών, ο οποίος σοκαρισμένος αδυνατούσε να καταλάβει το χαμό των παιδιών του και το θάνατο της συντρόφου του.

Λίγες ώρες νωρίτερα η 23χρονη Fiona είχε αναρτήσει στη προσωπική της σελίδα στο facebook μία φωτογραφία των τριών παιδιών της δηλώνοντας: \’\’Η μαμά πάντα θα σας αγαπά και ποτέ δεν θα σας αφήσει. Θα σας κρατώ ασφαλή\’\’.

Μάλιστα απευθύνθηκε και στον Craig γράφοντας: \’\’Το μόνο που κάναμε είναι να σε αγαπάμε. Σου έδωσε τα πάντα, λάτρευα τα παιδιά σου και εσύ μας πόνεσες τόσο πολύ\’\’.

Ο πατέρας συντετριμμένος δήλωσε: \’\’Έχω χάσει τα πάντα. Όλη μου την οικογένεια. Τα παιδιά μου είναι νεκρά. Το έμαθα το πρωί όταν με ειδοποίησε η αστυνομία\’\’. Σε ερώτηση των δημοσιογράφων αν υπάρχει τρίτο πρόσωπο αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση.

Η εγκυμοσύνη της 23χρονης επιβεβαιώθηκε από την ίδια, λίγες στιγμές πριν την αυτοκτονία της, όταν ανέβασε στο προφίλ της μία φωτογραφία από το υπερηχογράφημα της. Κυοφορούσε κοριτσάκι, το οποίο θα γεννούσε τον Ιούνιο και θα του έδινε το όνομα Evalie.

Οι αστυνομικές αρχές περιμένουν το πόρισμα του ιατροδικαστή για να μάθουν τα ακριβή αίτια του θανάτου των τριών παιδιών.

Ο John Brocklebank, επικεφαλής των ερευνών, δήλωσε χαρακτηριστικά: \’\’Πρόκειται για μία ανείπωτη τραγωδία. Προτεραιότητά μας η εξακρίβωση του θανάτου της μητέρας, και πως αυτός συνδέεται με το θάνατο των τριών παιδιών της\’\’.

news247.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook