Στα \”πράσα\” έπιασαν οι διωκτικές αρχές έναν 56χρονο στο Ακρωτήρι Χανίων που είχε στην κατοχή του 720 γραμμάρια χασίς, τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες σκόπευε να διοχετεύσει στην αγορά.

Ο 56χρονος είχε φροντίσει να κρύψει σε εξωτερικό σημείο, 700 γραμμάρια χασίς. Δεν ήξερε όμως, ότι αργά ή γρήγορα θα έπεφτε στα δίχτυα των διωκτικών αρχών.

Την ώρα που βρισκόταν στο σημείο που χρησιμοποιούσε ως κρυψώνα των ναρκωτικών, εμφανίστηκαν οι άνδρες της ομάδας δίωξης ναρκωτικών οι οποίοι τον συνέλαβαν.

Στο σημείο βρήκαν και κατέσχεσαν 700 γραμμάρια χασίς ενώ σε έρευνα που έγινε στη συνέχεια στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιπλέον 20 γραμμάρια χασίς καθώς και μια ζυγαριά ακριβείας.

Οι άνδρες της δίωξης κατέσχεσαν επίσης το ποσό των 1660 ευρώ καθώς και ένα όπλο ηλεκτροσόκ Taser.  Ο 56χρονος όμως, φαίνεται ότι δεν ήταν μόνος του στη δουλειά, αλλά είχε και μια 34χρονη συνεργάτιδα η οποία συνελήφθη.

Ο 56χρονος άνδρας είναι γνώριμος των αστυνομικών αρχών, καθώς στο παρελθόν έχει απασχολήσει και συλληφθεί αρκετές φορές για εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook