Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρώτο βιωματικό- εκπαιδευτικό σεμινάριο κατά του φόβου των αεροπορικών πτήσεων, που διοργάνωσε το πρώτο και μοναδικό Portal Υγείας της Κρήτης, www.medicaltime.gr και η αεροπορική εταιρεία Βluebird Airways στην μεγάλη αίθουσα του αερολιμένα Ηρακλείου.

Ο Ψυχολόγος, Ειδικός Νευροεπιστήμονας κ. Μάριος Σεβρισαριανός, επιστημονικός συνεργάτης του www.medicaltime.gr, με μια εξαιρετική παρουσίαση, ανέλυσε στους παρευρισκόμενους τί είναι η φοβία για τις πτήσεις και τις διεργασίες που γίνονται στον εγκέφαλο και προκαλείται αυτό το συναίσθημα.

Εκπαίδευσε το προσωπικό καμπίνας στην άμεση αναγνώριση πετοφοβικών επιβατών και στον τρόπο που πρέπει να διαχειρίζονται τέτοιοι επιβάτες προκειμένου να αποφευχθεί μια κρίση, αλλά και στην αντιμετώπιση των επιβατών σε κρίση.

Τόσο ο απλός κόσμος όσο και οι εκπαιδευόμενοι της Bluebird Airways συμμετείχαν με ερωτήσεις και το σεμινάριο ολοκληρώθηκε έχοντας όλοι αποκομίσει μια ουσιαστική γνώση.

Η Bluebird Airways σε Δελτίου Τύπου που εξέδωσε την ίδια μέρα αναφέρει:

“Η αεροπορική εταιρεία BBA και το πρώτο και μοναδικό portal υγείας στην Κρήτη , medicaltime.gr σε συνεργασία με το Κέντρο ψυχοφυσικής εκπαίδευσης «Νευροανάδραση» πραγματοποίησε σήμερα με επιτυχία, βιωματικό σεμινάριο , με θέμα “Φοβίες για τα αεροπλάνα, κρίσεις εν ώρα πτήσεων και πως τις καταπολεμάμε”.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στην αιθουσα εκεπαιδεύσεων της ΥΠΑ στον αερολιμένα Ν. Καζαντζάκης Ηρακλείου, με ομιλητή τον Ιατρό Ψυχολόγο , Ειδικό Νευροεπιστήμονα , κ. Μάριο Σεβρισαριανό και ήταν ανοιχτό στο κοινό.

Ευχαριστούμε την ΥΠΑ για την παραχώρηση της αίθουσας το medicaltime.gr και ευχόμαστε σε όλους Καλή Θερινή Τουριστική Περίοδο , με ταξίδια γεμάτα χαμόγελα και όχι φοβίες !!!!”

Στις φωτογραφίες, οι εκπρόσωποι και διοργανωτές της εκδήλωσης με τον κ. Σεβρισαριανό, δεχόμενοι τα συγχαρητήρια από τον κόσμο που την παρακολούθησε.

medicaltime.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook