Η Ryanair, η μόνη εξαιρετικά χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρία της Ευρώπης (ULCC), σήμερα (17 Απρ) ανακοίνωσε ρεκόρ προ-κρατήσεων στα Χανιά πριν από την έναρξη της πρώτης ελληνικής βάσης στις 25 Απριλίου, με ένα αεροσκάφος βάσης και 25 προορισμούς, συμπεριλαμβανομένων 10 νέων προορισμών, καθώς η Ryanair επενδύει πάνω από 85 εκατ. δολάρια στο Νομό Χανίων.

Μεσω των 25 προορισμών της η Ryanair θα μεταφέρει πάνω από 500.000 επιβάτες ετησίως από και προς το αεροδρόμιο των Χανίων, δημιουργώντας πάνω από € 160 εκατ. σε τουριστικά έσοδα, καθώς και η διατήρηση πάνω από 500* θέσεων εργασίας στο Νομό των Χανίων.

Για να γιορτάσει το ρεκόρ των προ- κρατήσεων στην νεα βάσης της, η Ryanair προσφέρει προς πώληση 100.000 θέσεις σε όλο το ευρωπαϊκό δίκτυο της με ναύλους που αρχίζουν από € 15.99 μόνο για ταξίδια σε όλη την Ευρώπη το Μάιο και τον Ιούνιο οι κρατήσεις πρέπει να γίνουν από την ιστοσελίδα της Ryanair στο www.ryanair.com πριν από τα μεσάνυχτα (24:00) της Πέμ (18 Απρ).

Ο Robin Kiely της Ryanair δήλωσε:

«Η Ryanair είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ρεκόρ των προ- κρατήσεων στους 25 προορισμούς των Χανίων, συμπεριλαμβανομένων των 10 νέων προορισμών, στη νεα βάση , η οποία θα ανοίξει στις 25 Απριλίου, καθώς η Ryanair επενδύει πάνω από 85 εκατ. δολάρια στο Νομό Χανίων. Τα δρομολόγια της Ryanair θα μεταφέρουν από και προς στο αεροδρόμιο των Χανίων πάνω από 500.000 επιβάτες ετησίως με αποτέλεσμα την αύξηση 160 εκατ. ευρώ στα τουριστικά έσοδα του νησιού και την Κρητική οικονομίας, ενώ παράλληλα δημιουργεί 500* θέσεις εργασίας, αποδεικνύοντας έμπρακτα την υποστήριξη της στο νησί.

Για να γιορτάσει το πρόγραμμα δρομολογίων για το καλοκαίρι, η Ryanair θα προσφέρει 100.000 θέσεις σε τιμές που ξεκινούν από 15.99 €, για ταξίδια σε όλη την Ευρώπη για την Δευτ, Τρ, Τετ και Πέμ τον Μάιο και τον Ιούνιο, οι οποίες είναι διαθέσιμες για κρατήση μέχρι τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (18 Απριλίου). Επειδή οι θέσεις σε τόσο τρελά χαμηλές τιμές θα εξαντληθούν πάρα πολύ γρήγορα, καλούμε τους επιβάτες για να κάνουν κράτηση αμέσως στην ιστοσελίδα της Ryanair στο www.ryanair.com. \”

* Η μελέτη της ACI (Διεθνής Σύνδεσμος Αεροδρομίων) επιβεβαιώνει την δημιουργία 1.000 θέσεις εργασίας στον προορισμό για κάθε 1 εκατομμύριο επιβάτες

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook