Η Ζέτα Μακρυπούλια αποθεώνεται από τη συντριπτική πλειονότητα των ελληνικών life style μέσων και κάθε της συνέντευξη (σχεδόν δύο κάθε εβδομάδα) συνοδεύεται από κοσμητικά επίθετα θαυμασμού και λατρείας.

- Το όνομά σας ακούγεται έντονα για κάποιο μιούζικαλ για την επόμενη σεζόν. Αληθεύει αυτό;

Δεν θα σας πω ψέματα. Δεν έχω ακόμη κλείσει κάτι και δεν θα ήθελα να το ματιάσουμε. Υπάρχουν ωραία πράγματα υπό συζήτηση αυτήν τη στιγμή, τα οποία πλησιάζουν και σε κάποια όνειρά μου σχετικά με το θέατρο. Αγγίζουν όντως το πεδίο των μιούζικαλ όσα συζητώ και, αν εξαιρέσω μία από τις προτάσεις που έχω ήδη δεχθεί, τα υπόλοιπα κινούνται στο ίδιο ύφος. Σύντομα θα πούμε περισσότερα.

- Αλήθεια, παρακολουθήσατε το νέο σόου του ANT1, «Your face sounds familiar»;

Δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη, επειδή παρακολούθησα μόνο ένα κομμάτι του σόου, μετά την παράστασή μου. Υπάρχει ένας άνθρωπος εκεί, τον οποίο αγαπώ ιδιαίτερα, ο Θανάσης Αλευράς. Είχα την αγωνία του και ομολογώ πως συγκινήθηκα όταν τον είδα. Όταν λοιπόν είδα τον Θανάση και τον απόλαυσα, μετά χαλάρωσα, γιατί ήξερα και τη δική του αγωνία. Όσο για τη Μαρία Μπεκατώρου, νομίζω ότι πλέον εξαργυρώνει την εμπειρία χρόνων που έχει στην τηλεόραση. Μου άρεσε πολύ. Και η επιτροπή ήταν καλή και νομίζω πως θα λυθούν περισσότερο στα επόμενα live.

- Δεν διστάζετε να μιλήσετε με θετικά λόγια για την επιτροπή, παρόλο που σε αυτήν βρίσκεται και ένας άνθρωπος (σ.σ.: Γεράσιμος Γεννατάς) που δεν έχει εκφραστεί θετικά για εσάς.

Εντάξει, δεν πειράζει. Θα ήταν αστείο, εξάλλου, να κρίνω με βάση όσα έχουν πει για εμένα ή προς αντιστοιχία όσων με έχουν κρίνει.