Η γυναίκα που γλύτωσε από τα χέρια του αδίστακτου βιαστή της μίλησε για πρώτη φορά στην ΤV θεωρώντας τον εαυτό της πολύ τυχερό και δηλώνοντας ικανοποίηση που το «κτήνος» θα περνούσε το υπόλοιπο διάστημα της ζωής του στη φυλακή.

\"\"Η Laurie Massicotte είναι το θύμα ενός άνδρα- τέρατος, του Russell Williams, ο οποίος κατηγορείται και αποδέχτηκε τα 88 σεξουαλικά εγκλήματα, συμπεριλαμβανομένων και δύο φόνων πρώτου βαθμού, μιας ακόμη σεξουαλικής παρενόχλησης καθώς και 82 διαρρήξεων.

Ο Καναδός Russell Williams δεν ήταν μόνον εντυπωσιακά εμφανίσιμος, αλλά και συνταγματάρχης της ελίτ της Πολεμικής Αεροπορίας που πετούσε τα αεροπλάνα που μετέφεραν τον πρωθυπουργό της χώρας και τη βρετανική βασιλική οικογένεια στη Μεγάλη Βρετανία.

\"\"Η δράση του όμως βγήκε στην επιφάνεια όταν η εγκληματικές του ενέργειες βρέθηκαν εκτός ελέγχου, επεκτεινόμενες σε τρεις καναδικές κοινότητες όπου έσπασε σπίτια, έκλεψε εσώρουχα (lingerie) των γυναικών που διέμεναν σε αυτά, τις φωτογράφιζε στα κρεβάτια τους, τις βίασε και τελικά τις δολοφόνησε.

Η κ. Massicotte μιλά για τη δοκιμασία της, δίνοντας ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τον παραλίγο δολοφόνο της, σκιαγραφώντας το εξαιρετικά επιμελημένο γοητευτικό του προφίλ:

«Κοιμόμουν όταν αισθάνθηκα κάτι που με έπνιγε γύρω από το λαιμό μου.… Ήταν ακριβώς σαν ένα κακό όνειρο. Άνοιξα τα μάτια και τον άκουσα να μου ζητά να τραβήξει μερικές φωτογραφίες με την κάμερά του. Την αμέσως επομένη στιγμή, ένιωσα να τεμαχίζει τα ενδύματά μου …ναι ήθελε να με σκοτώσει».

Στη συνέχεια με υπέβαλλε σε μια σειρά από δοκιμασίες έως ότου φτάσει στην σεξουαλική επίθεση.

Αφοπλισμένη δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

\"\"Τα εγκλήματα του συνταγματάρχη της Air Force One συγκλόνισαν την κοινή γνώμη και κανένας δεν θα μπορούσε να φανταστεί πως ένας υπεράνω υποψίας, ανώτερος και ταλαντούχος πιλότος της ελίτ με ένα πεντακάθαρο αρχείο, θα μπορούσε να είχε διαπράξει τόσα εγκλήματα.

Ο Williams πιάστηκε σε μια τυχαία οδική έρευνα επειδή τα ελαστικά στο αυτοκίνητό του ταίριαξαν με τα σημάδια ποδιού του, στον τόπο του πιο πρόσφατου εγκλήματός του σε ένα ξεφάντωμα που είχε σαν αφετηρία το έτος 2007.

Μετά από εννέα ωρών ανακρίσεις, ο Williams έσπασε και ομολόγησε τελικά.


newsbomb

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook