Η Tamara Ecclestone ξάπλωσε πάνω σε ένα κουνελάκι του Playboy από διαμάντια και όσα περίσσεψαν τα κράτησε για να κρύψει μερικά σημεία του κορμιού της.

Και μιας και είναι μια από τις πλουσιότερες κληρονόμους της Βρετανίας, είπε να μας δείξει σε πόση εκτίμηση έχει τα πλούτη και την πολυτέλεια, ποζάροντας για το εξώφυλλο του τεύχους Μαΐου του πιο γνωστού αντρικό περιοδικού παγκοσμίως.

\"\"

 

\"\"

Η Βρετανίδα billionaire δήλωσε σχετικά με την φωτογράφηση \”Νιώθω πολύ περήφανη γι’ αυτήν την υπέροχη φωτογράφηση. Ως γυναίκα, πιστεύω ότι πρέπει να αγαπήσουμε το σώμα μας και νιώθουμε όμορφες τόσο εσωτερικά, όσο και εξωτερικά. Το Playboy είναι ένα θρυλικό περιοδικό και για περίπου 60 χρόνια έχει φιλοξενήσει στις σελίδες του μερικές από τις ομορφότερες γυναίκες του κόσμου. Με τιμά να είμαι μέρος της κληρονομιάς που θα αφήσει πίσω του\”.

\"\"

 

Από την πλευρά του, ο πατέρας της 28χρονης Tamara και μεγιστάνας της Formula 1, Bernie Ecclestone, δεν είναι και πολύ ενθουσιασμένος με τη γυμνή φωτογράφηση της κόρης του, εκείνη όμως λέει ότι θέλει να βγάζει τα δικά της χρήματα και να μην τρώει από τα έτοιμα. Σίγουρα πάντως, με την συγκεκριμένη φωτογράφηση, το χαρτζιλίκι της το κέρδισε.

cosmo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook